Laser epilering

Alle kvinder drømmer om at have silkeblød hud døgnet og året rundt. Vi prøver hele tiden at komme af med de uønskede hår der vokser på benene, under armene, og de mere private steder. Vi vinder ofte slag, men aldrig krigen. Der er mange måder at fjerne uønsket hår på. Nogle kvinder foretrækker at bruge skrabere, andre mekaniske epilatorer. Håret vokser hurtigt tilbage uanset hvilke af disse metoder man vælger. Der findes dog andre mere effektive og permanente løsninger. De tilbydes som regel i skønhedssaloner. Over de sidste mange år er laser epilering blevet en meget mere overkommelig mulighed og derfor efterhånden yderst populær.

Oversigt af laser hårfjerningsbehandlinger. Denne metode er en af de mest effektive når det handler om at ødelægge hårfollikler. Under laser epilering agerer laseren på håret som er synligt på hudens overflade samt håret som er ved at vokse. Formålet med laser impulsen er at ramme melatonin pigmentet, hvilket befinder sig i håret. Hårimpulsens fibre rammer rødderne som ødelægges som resultat.

laser1111

Håret forsvinder ikke fuldstændigt efter første omgang laser epilering. Takket være lysimpulsen falder håret helt af sig selv to-tre uger efter behandlingen. Den næste hårgeneration er klar til behandling omkring fem uger senere. Efter 3-5 behandlinger er hårets follikler helt ødelagte, hvorefter man selv kan fjerne overflødige hår. De øvrige behandlingers hyppighed afhænger af ens hormonforandringer. Alle forandringer i hormonniveauet forårsaget af graviditet, amning, og sygdom kan muligvis få håret til at vokse igen.

Før behandlingen skal huden være spray-tan fri og sund. Den optimale hårlængde er 1-2 mm. Laser behandlingen er ikke en mulighed for gravide kvinder eller folk som døjer med respiratoriske eller hjerterelaterede problemer. Det er klinisk bevidst at laser epilering er mere effektiv for folk med mørkt hår og lys hud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *