Volumenforstærker til håret: Volumen & pleje i Nanoil-sprayen

Er det muligt at tilføje mere volumen til håret, holde en frisure fleksibel og samtidig give beskyttelse mod skader? Absolut! Hvis produktet du rækker ud efter er Hair Volume Enhancer. Dens høje effektivitet er bevist af både brugere og frisører.

En voluminøs og frisk styling er det, som vi alle drømmer om, i hvert fald fra tid til anden. Problemet er, at vores hår normalt er viltert og forhindrer os i at lave de ønskede frisurer. Når vi har fladt og slapt hår, mister vi lystsen til at lave noget med håret, da det typisk ikke giver mening at sætte en fin frisure – resultaterne bliver ikke gode, men derimod langt fra hvad vi forventede. Men i stedet for at opgive din drømmefrisure, så er det bedre at tænke over, hvad der gør dit hår så livløst.

I de fleste tilfælde ligger skylden hos for hård styling, som håret ofte udsættes for. Tungt og tykt hår, der har tendens til fedtede rødder, tolererer ikke produkter, der er kendte for at danne produktrester og et finish, der ikke kan fjernes. Det er derfor, at for at style volumenforladt hår, skal du bruge et produkt, der løfter rødderne, tilføjer volumen og gør det nemmere at sætte håret. Det er bedre, at vælge et produkt, der i stedet for at klumpe håret sammen, er i stand til at levere næringsstoffer og beskytte håret.

spray til fyldigere hår nanoil

Nanoil Hair Volume Enhancer: Hemmeligheden til fyldigere hår

Disse egenskaber kan findes i volumenboosteren lanceret af Nanoil – et produkt, der anbefales til alle hårtyper, selv tykt, tungt og slapt hår. Det kan sigse, at Nanoil Hair Volume Enhancer er et professionelt skønhedsprodukt, der plejer håret, gør det nemmere at styre og promoverer mere fylde.

Ingredienserne, der bruges i formlen, er ansvarlige for at løfte rødderne, øge volumen og gøre styling nemmere. Professionelle, der bruger Nanoil Hair Volume Enhancer i deres saloner, kan lide effekten af friskt og fyldigt hår, der er nemt at lave med dette produkt. Og dette kan primært opnås på grund af de aktive ingredienser, der hverken tynger håret ned eller bidrager til tørhed eller stivhed.

Hvedeproteiner, panthenol og keratin arbejder sammen for at levere de bedste resultater og møde brugernes forventninger. Dem, der ønsker at holde deres hår elastisk og vil skabe fleksibelt hold vil være tilfredse med, hvordan Nanoil Hair Volume Enhancer virker.

Sidst, men bestemt ikke mindst, så opfylder denne spray fra Nanoil en anden vigtig opgave, som er beskyttelse. Den danner et beskyttende lag om skaftet for at bekæmpe den negative effekt ved UV, lave temperaturer og høj fugtighed.

Nanoil Hair Volume Enhancer: Ultrahurtige resultater

Vil du gerne sætte dit hår hurtigt? Er langtidsholdbare effekter dit mål? Så skal du ikke lede videre, for Nanoil Hair Volume Enhancer er din redning. Du skal bare påføre det til fugtigt hår lige når du er kommet ud af badet eller til tørt hår før varmestyling. Takket være keratin, kan sprayen tilføje mere volumen og tykkelse, og efterlade dig med blødt og fint, levende hår. Din frisure vil se frisk ud i mange timer.

 

Nanoil har fundet en måde at skabe volumen i håret uden at efterlade det stift. Nanoil Hair Volume Enhancer er det perfekt valg for dem, der værdsætter langvarige resultater og naturlige effekter.

Mere information om volumen-boosteren kan findes på nanoil.dk. Glem ikke at tjekke de andre stylingsprays, der for nyligt er lanceret af Nanoil.