Er Individual Lash Extensions billige eller dyre?

Individual Lash Extensions er en af de hurtigst voksende skønhedsbehandlinger i hele verden. Kvinder elsker behandlingen da den gør makeup rutinen mindre krævende. Den er også perfekt til sommeren, når man hellere vil nyde solen end at bøvle med tunge lag makeup. Semipermanente øjenvipper får vipperne til at se længere og tykkere ud. Behandlingen foregår ved at man limer én falsk vippe til den naturlige vippe med en sikker, klinisk testet lim. Falske længder kan købes i forskellige længder (9-14 mm), former, og tykkelser.

Afhængig af enkeltpersonens øjenvippecyklus kan de semipermanente vipper holde i op til tre måneder. For at sikre at øjenvipperne bliver ved med at se tykke ud anbefales det at man får en udfyldningsbehandling hver tredje uge. Efter behandlingen er det vigtigt at undgå oliebaserede makeup produkter som kan opløse limen og få de falske vipper til at falde ud. Alle gode syntetiske vipper er lette og bør derfor ikke tvinge de naturlige vipper ned. Hvis dette sker betyder det enten at kosmetologen har brugt vipper som er for tunge eller for lange.

En anden mulighed er at bruge en øjenvippebalsam. Balsammen består af adskillige aktive midler som ernærer øjenvippefolliklerne og forbedrer hårvæksten. Indenfor få uger vil man kunne se at ens vipper er blevet længere og tykkere. Nanolash og Latisse er nogle af de mange forskellige øjenvippebalsammener som kan hjælpe dig med at få 60% længere vipper. Ligesom ens hår har ens øjenvipper brug for hydrerende og ernærende produkter så de kan blive lange og glansfulde.

Det er igennem undersøgelser bevist at kvinder som bruger vippebalsammer oplever at færre øjenvipper falder ud når de tager deres makeup af. Når man behandler sine vipper med øjenvippebalsam vokser de, i gennemsnittet, 5 mm længere. De fleste øjenvippeprodukter skal bruges i mindst to måneder. Efter denne periode er det nok bare at bruge balsammen to gange om ugen. Produkterne er sikre at bruge, selv på det sensitive øjenområde. De forårsager ingen irritation eller rødhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *