De bedste makeup tricks

Hvordan finder man den perfekte nude nuancerede læbestift? Det er noget mange af os bøvler med. Vi ved alle hvordan nude ser ud, men når vi tager ud for at købe nude produkter finder vi dem i 20 forskellige nuancer. Det viser sig at den perfekte nude læbestift skal matche tandkødet – ikke læberne. Når du vælger en nude læbestift skal du derfor bare smile så stort som overhovedet muligt og vælge den nuance som minder mest om dit tandkøds farve.

Længere og tykkere naturlige øjenvipper? En af de bedste tricks for at opnå dette mål er at bruge babypulver. Det eneste du skal bruge er din yndlingsmascara og noget skønsomt, parfumefrit babypulver. Læg mascaraen på vipperne og hæld derefter lidt pulver på en vatpind. Smør pulveret over vipperne mens mascaraen stadig er våd. Læg et nyt lag mascara ovenpå når mascaraen er blevet tør. På denne måde får du lange, tykke øjenvipper. Det viser sig at babypulver er et universelt skønhedsprodukt. Bortset fra et gøre øjenvipperne længere kan det nemlig bruges som tørshampoo. Hvis du har travlt en morgen og derfor ikke har tid til at vaske og føntørre håret kan du massere en lille mængde babypulver ind i håret og børste det af så du slipper for hvide rester. Pulveret opsuger overskydende olie så håret ser friskt og rent ud.

bestmakeuphack 2

Brug et papirkort bag øjenvipperne og under øjnene når du lægger din mascara – på denne måde slipper du får makeupsmuds.

Har du tynde, små læber? Så kan du få glæde af dette trick, da det er muligt at få mere fyldige læber på få sekunder. Put lidt pebermynteolie i din læbeglos og bland det godt sammen. Hvis du ikke har pebermynteolie eller ikke er en fan af oliens duft kan du i stedet bruge lidt kanel. Med dette trick vil din trutmund se fantastisk ud og dufte ligeså godt. Hvis du elsker øjenskygge og gerne vil fremhæve dine øjne bør du prøve at bruge en hvid eyeliner eller lys cremeskygge som base. Med dette trick får du øjenskyggen til at se lysere ud. Når du bruger øjenskygge på et fugtigt øjenlåg ser øjenskyggen også mere pigmenteret ud. Hvis du gerne vil have længere øjenvipper og ejer en vippekrøller af stål kan du varme den op med en føntørrer og krølle vipperne med den opvarmede krøller. Pas på, da du kan komme til at brænde huden. På denne måde ser vipperne længere og mere krøllede ud hele dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *