Naturlig pleje direkte fra Malta. GHASEL Maltese Honey Body Cream

Honningbaserede kropscremer er super populære produkter, der giver maksimal fugtning til tør og slap hud. De lindrer kroppen og genopretter dens sunde udseende, fyldt med vitalitet. GHASEL tilbyder naturlig pleje direkte fra Malta – Maltese Honey Body Cream er designet med fokus på alle hudtyper og aldre.

Dem, der bruger honningbaserede kropscremer, kæmper typisk mindre med hudproblemer. De omhyggeligt udvalgte ingredienser fra GHASEL giver dig maksimal komfort og opnår tilfredsstillende resultater super hurtigt.

GHASEL Maltese Honey Body Cream – komposition

Honning er blevet brugt som en kur mod forskellige sygdomme i årevis. Dens antibakterielle egenskaber hjælper med at bekæmpe infektioner, og de lindrende kvaliteter virker godt på irritation og inflammation, så yderligere skader forhindres.

Kompositionen af Maltese Honey Body Cream er utrolig – det giver dig en langtidsholdbar hydration, fasthed og jævn hudtone. Se, hvorfor cremen er så populær!

  • Maltesisk honning – den sødeste ingrediens, udtrukket fra et særligt hjørne i verden, der giver en 24-timers portion fugt og beskytter huden mod skader. Anti-age egenskaberne forhindrer dannelsen af rynker og furer. Den er et naturligt fugtende middel, der giver lindring til træt og irriteret hud.
  • Sheasmør – yderst eftertragtet blødgørende middel, der beskytter huden mod vandtab. Det efterlader ikke et fedtet lag på hudens overflade, da det hurtigt absorberes takket være kroppens temperatur. Det beskytter slap og tør hud samt tilføjer glød og blødhed. Du vil fjerne appelsinhud og strækmærker på ingen tid med denne ingrediens.
  • Planteekstrakter – en opskrift på hurtigt genopbygning af træt og kedelig hud, da det giver lindring til kroppen og reducerer inflammation. De giver en smuk, sund og jævn hudtone, fyldt med glød.
  • Stokroseekstrakt – det har antibakterielle og antiinflammatoriske kvaliteter, der genopbygger huden. Det styrer også talgkirtlerne og udskillelsen af talg. Derudover lindrer det irriteret hud ved at give en dosis fugtning og næring og accelererer helingen af sår.
  • E og B12-vitamin – kraftfulde antioxidanter, der forhindrer rynker og udjævner hudlæsioner, hvilket gør kroppen jævn og rar at røre ved. De bekæmper effektivt frie radikaler, hvilket igen hjælper med for tidlig aldring. Vitaminer er grunden til, at huden får sådan en fin, sund glød efter man har brugt produktet. De er naturlige solfiltre, der fungerer som et hjælpende skjold mod UV-stråling, smog, giftstoffer og miljømæssig forurening.

Gå efter GHASEL Maltese Honey Body Cream, der vil lindre din krop og dine sanser. Vælg professionel pleje, så vil du se resultater allerede efter første gangs brug.