HD Brows – få øjenbrynene i topform!

Med HD Brows er det endnu nemmere at give ens øjenbryn form. Den innovative, unikke metode er blevet en af de seneste must-have behandlinger i Storbritannien. HD Brows fokuserer primært på at formgive brynene fremfor at fjerne dem. Det gør en kæmpe forskel for ansigtet når øjnebrynene har den rigtige form. Med god form ser man yngre og slankere ud. Behandlingen kan nydes af alle og enhver, uanset alder, køn, og hudfarve. Den anbefales også til stort set alle forskellige øjenbryn hårtyper.

Kendte såsom Jenny Frost og Cher Lloyd benytte begge HD Brows behandlingen. Kate Prince elsker den endda så meget at hun har optrænet sig selv og sin personlige makeup artist til at bruge HD Brows behandlingen.

HD Brows er en behandling med syv trin som kombinerer forskellige teknikker, såsom tinting, voksning, og threading for at opnå den ultimative øjenbrynsform. HD stylister analyserer ansigtets form og arbejder derefter med kunden for at finde ud af hvilken øjenbrynsform bedst matcher ens personlighed og ansigtsform. Der findes ikke to mennesker med ens øjenbryn og man kan stort set få hvilken som helst type, lige fra tynd og udefineret til tyk og defineret.

hdbrows1

Det næste trin i processen er tinting. HD Tint bruges til at formørke øjenbrynenes farve. Derefter defineres farven og overskydende hår vokses. Lange, uregerlige hår klippes med en speciel saks for at give brynene et mere strømlinet look. Så skal øjenbrynene plukkes med en speciel tråd. Threading er en gammel måde at plukke øjenbryn på som oprindeligt kommer fra Østen. Stylisten bruger tråd til at blende hårene ind i øjenbrynsområdet ved at fokusere på området ovenpå brynbenet. Overskydende hår fjernes med pincet for at fuldføre HD Brows looket. Det sidste trin involverer udglatning af huden som var tæt på øjenbrynene med en afslappende tonic. Der anvendes specielle mineral pulvere på området for at camouflere rødhed. HD Brow Beater anvendes for at få brynenes hår til at blive på plads. Stylisten bruger derefter enten en HD Brow Pencil eller HD Brow Pallet for at udfylde huller i brynene. Kunden informeres dernæst om hvordan man bedst tager sig af brynene. Det allersidste trin er hjemmeplejen, hvilket er helt op til kunden selv. For at sikre at ens øjenbryn altid ser perfekte ud bør man pleje den sensitive hud ordentligt.

Hvis man er vant til at plukke sine øjenbryn vil man ikke altid se behandlingens resultater hurtigt. Det kan tage brynene op til et helt år at vokse tilbage. For at fremskynde processen kan man bruge Nanolash balsam en gang om dagen på ren hud. Balsammen er sprængfyldt med vitaminer og aktive elementer som forbedrer cirkulationen til hårfolliklerne. Nanolash balsammen anbefales også til folk som gerne vil have længere og tykkere øjenvipper. Produktet anvendes hvor man selv føler håret kun dækker sparsommeligt. Man vil kunne se resultaterne indenfor otte uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *