Vi Kender det Bedste Ansigtsserum med Hyaluronsyre – Se Ekspertudtalelserne!

Ungdommelig, perfekt fugtet, rynkefri hud? Kosmetologer mener, at der kun er et stof, der kan give dig denne effekt. Hyaluronsyre er et yndlingsstof i æstetisk medicin, fordi det udglatter rynker ved at fylde de intercellulære rum, booster elasticiteten og give huden fylde. Derudover gør det også ar og pletter mindre synlige. Det gør det perfekt til ansigtsbehandling, så ifølge eksperter er et godt hyaluronsyreserum et af de mest essentielle produkter, som giver fantastiske og spektakulære virkninger.

Hyaluronsyre – et polysaccharid, der binder vand i dermis og understøtter kollagen- og elastinfibrene. Det holder huden elastisk og ung. Med tiden falder niveauet af hyaluronsyre i huden, hvilket sætter gang i fremkomsten af rynker og gør huden slappere. Kosmetologer anbefaler at vi indarbejder Hyaluronsyre i vores daglige hudplejerutine så snart vi fylder 25 år.

Hvorfor skal vi bruge hyaluronsyreserum?

I øjeblikket er hyaluronsyre det mest kraftfulde hydrerende molekyle, der fylder de intercellulære rum i huden. Det virker som en naturlig ansigtsløftning, så man ikke behøver indsprøjtninger for at forbedre hudens tilstand og “kvalitet”. Serum, rigt på den rigtige form for hyaluronsyre, som bliver brugt regelmæssigt er nøglen til et ungdommeligt udseende – fast, elastisk, strålende hud med den optimale hydrering.

VIDSTE DU, AT 1 HYALURONSYRE-MOLEKYLE ER I STAND TIL AT BINDE 250 VANDMOLEKYLER?! DET BETYDER, AT 1 GRAM HYALURONSYRE TILTRÆKKER OP TIL 6 LITER VAND! 

Regelmæssig brug af hyaluronsyre giver dig:

  • hydrering
  • glattere hud
  • fyldigere ansigt
  • fejlfri hud
  • enden på rynker
  • ideel hudtæthed
  • hud der er beskyttet mod skader
  • hydro-lipid balance

Lav, middel eller høj molekylvægt?

Det er ret simpelt. Hyaluronsyre har forskellige navne, fordi den har forskellige molekylestørrelser. De mindste er de bedste, fordi de kan nå de dybeste lag hud. Store hyaluronsyremolekyler lægger sig i stedet oven på huden. En lav molekylvægt er altså det, som hudeksperter sværger ved.

Ansigtsserum med Hyaluronsyre Hvordan vælger man den bedste?

Vi har udvalgt de bedste til dig på baggrund af ekspertudtalelser og brugerevalueringer. Se hvilke hyaluronsyreserummer der vurderes højt af dermatologer, kendisser, bloggere og…os! Vi deler her 7 produkter, der giver de bedste virkninger.

Nanoil Hyaluronic Face Serum – det bedste serum rigt på hyaluronsyre

tuotteen verkkosivu – www.nanoil.dk

Størrelse: 50 ml/1,69oz

Type hyaluronsyre: den bedste hyaluronsyre med lav molekylær vægt

Ansigtsserum til brug i 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne

Det her er det bedste ansigtsserum med hyaluronsyre. Bestående af et par essentielle komponenter med en høj dosis af den fineste hyaluronsyre med lav molekylvægt. Dette serum er kvindernes topvalg.

HVAD ANMELDERNE SIGER: fuld absorbtion; tilstopper ikke huden; virker i dybden; perfekt at bruge under cremer og foundation; ideel til alle sæsoner året rundt; slående hydreringsboost og forbedret udseende; perfekt pris; flasker der holder længe; fantastiske resultater.

DRUNK ELEPHANT B-Hydra Hyaluronic Acid Serum

Størrelse: 50 ml/1,69oz

Type hyaluronsyre: natriumhyaluronat

Ansigtsserum til brug i 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne

Et populært, men dyrt serum, der indeholder perfekt fungerende, biokompatible komponenter som f.eks. natriumhyaluronat, pro-vitamin B5, ananasceramider og vandmelonskorpe-/æble-/linserekstrakter.

HVAD ANMELDERNE SIGER: let, vel-absorberet serum; epidermal reparation; frugtsyrer genopliver og eksfolierer let døde hudceller, for at få ny hud frem; rimelig fugtgivende effekt i op til 12 timer; mindre synlige rynker og fine linjer; reduceret tørhed og mindre kedelig hud, huden ser sundere, yngre og lysere ud.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum

Størrelse: 30ml/1oz

Type hyaluronsyre: hyaluronsyre med medium molekylær vægt

Ansigtsserum til brug i 20’erne, 30’erne, 40’erne

Det populære serum fra The Ordinary er let og har en hydrerende effekt. Det er beregnet til at forbedre ung hud eller reducere de første tegn på hudens aldring. The Ordinary Serum er en fugtighedsgivende formel rig på 2% hyaluronsyre og B5-vitamin. Denne hyaluronsyre med medium molekylær vægt er mere et beskyttende middel end et dybtevirkende hudplejemiddel. Den beroligende B5-vitamin komplementerer formlen.

HVAD ANMELDERNE SIGER: godt serum, som beskytter mod tørhed; til yngre hud, (især tør hud); beskyttelse mod irritation; beroligende effekt; blødere hud efter få ganges brug; får høje point for at være vegansk og fri for syntetiske stoffer.

Sesderma Hidraderm Hyal Serum

Størrelse: 30ml/1oz

Type hyaluronsyre: hyaluronsyre med lav molekylær vægt

Ansigtsserum til brug i 40’erne, 50’erne, 60’erne

Sesderma ansigtsserum indeholder hyaluronsyre, hvis molekyler transporteres ind i dermis af små liposomer. Selvom formlen ikke er fri for parabener og alkoholer, er der nogle fans af produktet, især kvinder i 50’erne med fedtet og kombineret hud. Dette serum er et godt valg hvis du har ekstremt beskadiget hud og synlige rynker.

HVAD ANMELDERNE SIGER: Velabsorberet serum; kan muligvis irritere følsom hud; det er bedst at lave en prøve på et lille område af hud før brug, fordi der er syntetiske stoffer i formlen; serummet rangerer højt fordi det indeholder den bedste form for hyaluronsyre (lav molekylær vægt).

Mizon Hyaluronic Acid 100

Størrelse: 30ml/1oz

Type hyaluronsyre: hyaluronsyre med medium molekylær vægt

Ansigtsserum til brug i 20’erne, 30’erne, 40’erne

Mizon er et koreansk mærke der er kendt over hele verden. Hyaluronsyreserummet er bare ét af de produkter de tilbyder. Det er perfekt til brug i løbet af dagen, let, velabsorberet. Formlen indeholder ikke kun hyaluronsyre (50% ifølge INCI) eller revitaliserende ingredienser. Der er masser af komponenter, og de er ikke 100% naturlige, så prøv serummet på et lille hudområde før brug. Serummet er beregnet til fedtet, kombinationshud og de første alderstegn.

HVAD ANMELDERNE SIGER: et langtidsholdbart, let ansigtsserum i mellemklassen. Det fungerer godt under makeup, fordi det ikke efterlader en klæbrig film eller overbelaster huden. Det giver en god hydrerende og plejende effekt. Mange brugere siger at de ville overveje at købe dette serum igen hvis det var billigere.

Vichy Minéral 89 Face Serum 

Størrelse: 50 ml/1,69oz

Type Hyaluronsyre: naturlig hyaluronsyre (natriumhyaluronat)

Ansigtsserum til brug i 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne

Let, vandbaseret serum med hyaluronsyre. Formlen består af 89% Vichy mineraliserende vand og 15 mineraler. Det styrker huden og holder den hydreret. Dette serum er højt vurderet på grund af dets parabenfri formel. Den indeholder heller ikke duftstoffer og så er den blid for følsom hud.

HVAD ANMELDERNE SIGER: fuld absorbtion; let, ikke-komedogent serum; ideelt til både ung og aldrende hud, inklusive hud på 50+; egnet til følsom hud og anbefalet af dermatologer.

Neutrogena Hydroboost Hydrating Serum

Størrelse: 30ml/1oz

Type hyaluronsyre: hyaluronsyre med medium molekylær vægt

Ansigtsserum til brug i 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne

Dette ansigtserum efterlader et beskyttende lag på huden for at forhindre tørhed. Det virker for enhver hud, kan føles en anelse klæbrigt, men det er dejligt at bruge. Det er ikke egnet til følsom hud, på grund af alkoholer og aluminiumssalte i formlen.

HVAD ANMELDERNE SIGER: prisen er fristende, og har lokket de fleste brugere; dejlig duft (den indeholder duftstoffer!); forhindre tab af vand, på grund af hyaluronsyrens medium molekylære vægt; ubesværet påføring; synligt glattere hud, ansigtet ser sundere ud.