Twiggy Makeup

Det største hit dette kommende efterår er Twiggy looket. Hvem er Twiggy? Twiggy er den ikoniske modemodel og sanger som tog verden med storm i starten af 60erne. Hun var at finde på alle de vigtige designeres catwalks verden over og var kendt for at være utroligt tynd med kortklippet hår og store øjne. Hun blev berømt som 17-årig og mange unge kvinder forsøgte at følge i hendes fodspor. Hun brugte ingen øjenmakeup udover stærke, mørke øjne med ekstremt lange vipper. Først og fremmest skal du bruge foundation. Det er vigtigt at den kun dækker let. En tonet BB creme er et godt alternativ til din normale, flydende foundation.

Twigi

I 60erne var det meget trendy at have bleg hud, da målet var at se så ung ud som muligt. Hvis du har fregner må du meget gerne vise dem frem, da de passer godt til Twiggy looket. Brug concealer til at dække misfarvninger; på denne måde dækker du områder som ikke er helt perfekte og formår på samme tid at holde makeuppen let og lys. Brug presset pulver til sidst og gå derefter videre til øjnene.

twiggy1Lad blush og bronzer ligge – i 60erne handlede det hele om øjnene. For at skabe de fantastiske Twiggy øjne skal du bare bruge en mørk øjenskygge, en flydende eyeliner, og en mascara. Dæk øjenlåget med øjenskyggen, fra det yderste hjørne af øjet helt ind til det inderste. Arbejd helt op til toppen af øjenæblet. Tryk skyggen let ind mod huden, da det er her makeuppen skal være mørkest. Tag den bløde øjenbørste og blend skarpe linjer ind. Før du ved det vil du se ud som om du har store dukkeøjne (hvilket var meget populært i 60erne.) Brug den samme skygge under øjet, lige under øjenvippelinjen. Anvend flydende eyeliner fra øjets inderste hjørne til det yderste og slut af med en vinge. Vipperne skal være ekstralange og ekstratykke, så brug en sort mascara på dine vipper under øjnene. Læg to eller tre lag på undervipperne og lim et par falske vipper på overvipperne for at opnå Twiggy looket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *