Hvordan giver man brynene et tykkere look? Tjek Nanobrows Brow Pen med microblading-effekt ud!

En ekstrem nøjagtig, vandfast og letanvendelig brynpen, der lader dig udfylde sparsomme øjenbryn og skabe en tredimensionel effekt, der ligner microbalding. Opdag Nanobrow Microblading Pen!

Nanobrows brynpen – skab præcis brynmake-up, der ligner microblading!

Nanobrow brow pen med microbalding effekt er et brynprodukt til daglig styling. Det ligner en almindelig pen med en tynd spids, så du kan lave hårlignende strøg med stor præcision. Den indeholder vandtæt, intenst pigmenteret blæk, der sikrer, at din make-up holder sig på plads i lang tid. Nanobrows øjenbrynspen er et ekstremt populært make-up værktøj til bryn, især for dem, der har tynde, sparsomme eller lyse bryn, og som ønsker en naturlig effekt. Den er enm at bruge og sikrer præcise opfriskninger, hvilket gør det til et perfekt valg, selv for dem, der er begyndere i brynmake-up. Mange professionelle anser Nanobrows brynpen for at være en af de mest nyttige stylingprodukter til øjenbryn.

Microblading af øjenbryn – er behandlingen pengene værd?

Microblading, eller fjermetoden, er en form for semi-permanent øjenbrynsmake-up, hvor der indsættes pigment under huden med et engangsværktøj. Microblading af øjenbrynene udføres af en professionel med en særlig nål, eller ultratyndt værktøj til at lave små indsnit i huden for at indsætte pgimenten nedenunder, hvilket skaber fine og naturlige strøg, der ligner hår.

Effekten er semi-permanent og kan være op til 1,5 år. Teknikken sikrer en præcis form på øjenbrynene, som er særlig vigtigt for dem, der vil skjule sparsomme område, ar, eller aldersrelaterede ændringer.

Microblading-proceduren tager ca. 2-3 timer. Inden da bliver øjenbrynsområdet lokalbedøvet. Effekterne af microblading kan ses med det samme, men du skal vente 2-3 uger for den fulde effekt, når huden er helet. Det er ikke ualmindeligt at det skal genopfriskes bagefter, da helingprocessen kan “absorbere” pigment og få brynene til at se ujævne ud og gøre sparsomme områder tydeligere.

Hvad hvis vi godt kan lide effekten af microbladede bryn, men ikke vil have sådan en invasiv behandling? Her kommer den præcise Nanobrow brow pen til vores redning, da den er designet til at erstatte microblading. Her er hvad du skal vide om den!

Øjenbrynspen med microblading effekt – så er problemet med sparsomme bryn løst!

Brynmake-up med en pen er en innovativ og langtidholdbar metode til at give brynene et tykkere look uden at skulle besøge en specialist. Takket være Nanobrow brow pen:

  • ➜ Du kan skabe et utroligt naturligt brow look. De fine, præcise linjer efterligner perfekt ægte brynhår og får dem til at se super realistiske samt tredimensionelle ud.
  • ➜ Du vil spare tid på opfriskning i løbet af dagen og spare penge på make-up proceduren med semi-permanente bryn.
  • ➜ Du kan skabe langtidsholdbar og vandfast make-up. Takket være den intense pigmentering kan du opbygge dække, og den særlig designede spids lader dig ikke blot udfylde hullerne men også definere og forme dine bryn.
  • ➜ Du vil få mere selvtillid og dit look vil være mere defineret. Øejnbryn er en utrolig vigtig del af ansigtet, som påvirker dets udseende og proportioner, så de skal have den rette form, tykkelse og farve.

Nanobrow Microblading Pen

Produktet fås i farverne:

Hvordan udfylder vi brynene med en pen?

  1. Sørg for at din hud og øjenbryn er rene og tørre. Børst dem med en spolebørste eller en brynkam for at give dem den rette form.
  2. Vælg den rette nuance, der matcher farven på dine naturlige bryn. Du kan tjekke farven på dit håndled først for at se, om det er et godt match.
  3. Start med at definere den nederste brynlinje. Udfyld hullerne ved at skabe tynde linjer, der efterligner de naturlige brynhår.
  4. Sæt spidsen af pennen vinkelret med brynene. Brug korte strøg til at lave hårlignende streger i hårets naturlige vækstretning. Hvis du ikke har færdighederne, så kan du øve dig først, f.eks. på håndryggen. Du kan altid fjerne fejl med en almindelig make-up fjerner og lave genopfriskninger.
  5. Sørg for, at den miderste del og spidsen er en smule mørkere end den inderste brynkant (nær næsen). Dette vil skabe en jævn overgang og du vil undgå overtegning.
  6. Endelig, så afslut din brynmake-up med en gennemsigtig eller let farvet brow gel, der hjælper med at holde dine bryn på plads i løbet af dagen.

Det er super nemt og præcist at sætte dine bryn med Nanobrow brow pen, hvor du skaber en naturlig men stadig glamourøs make-up. Er du usikker på, hvor du køber Nanobrow Microblading Pen? Tag et kig på nanobrow.dk og se hele kollektionen af Nanobrows professionelle brynstyling-produkter.