Aloe vera & aloe juice og kosmetisk brug

Aloe vera gel og aloe juice er alsidige produkter der har helende og kosmetiske egenskaber, da de ikke blot fremskynder helingen af sår og lindrer kløen fra insektbid, men også fugter huden og genopbygger håret. På samme tid er de billige og let tilgængelige. Når man vælger en aloe gel, så husk på at det mest værdifulde produkt indeholder mindst 90% aloe ekstrakt. Derudover skal aloe juice være fri for sukker, sødestoffer og frugtpartikler. Hvad kan man bruge aloe gel og aloe juice til?

Aloe gel – kosmetisk påføring

Selvom aloe gel er alsidigt, kan det forårsage allergiske reaktioner. Derfor, før du påfører det til din krop, så skal du køre en test på en lille del af huden først.

Alsidigheden ved aloe gel er på grund af dens hypoallergene kvaliteter. Takket være denne funktion, virker aloe gel fint til pleje af alle hudtyper. Derudover har det en let formel, absorberes hurtigt og efterlader ikke et fedtet lag på huden.

Hjemmelavede aloe masker

Dette aloe gel har en jævn konsistens, en neutral duft og er transparent. Af denne årsag, er det værd at tilføje det til hjemmelavede masker og erstatte vand eller naturlig olie med det. Aloe vera gel giver en perfekt konsistens til ansigtsmasker når man påfører det til ansigtet.

 Aloe gel til tør skællet hovedbund

Tørt skæl opstår som et resultat af overdreven tørhed i hovedbunden. For eksempel på grund af forkerte produkter. For at fugte hovedbunden, kan du massere en lille mængde aloe gel ind i det. Du behøver ikke at rense det, for det efterlader ikke et fedtet lag og ikke tynger dit hår ned. Derudover har aloe gel en svampedræbende effekt, og derfor vil det hjælpe med behandlingen af skæl.

Aloe gel til håret

Aloe gel kan tilføjes til hårprodukter, for eksempel til shampoo, maske, olie eller rens. Du kan lave en hår mist og et kompres der lindrer hovedbunden. Aloe gel fugter håret og tynger det ikke ned.

Aloe vera styrkende hårbehandling

Aloe juice fugter effektivt håret. Dens afstivende effekt vil værdsættes især af kvinder med tyndt hår. Aloe juice kan bruges som en tilføjelse til shampoo, hårmists, rens og olier.

Aloe juice som kompres til hovedbunden

For at forberede et kompres baseret på aloe juice, så blandt det med mineralsk eller kogt vand i 1:1 ratio. Den bedste idé er at hælde opløsningen i en flaske med en forstøver og sprayer det over hele hovedbunden. Som resultat, vil hovedbunden blive bedre fugtet og irritationer bliver lindret. Når man har købt aloe juice, er det værd at lægge mærke til dets komposition, som skal være så kort som muligt. Hold øje med drinks der har juice, som typisk er forsødet, da sukker og sødestoffer kan klistre til håret. Derfor kan frugtpartikler være svære at fjerne fra håret.

Aloe gel som et lindrende middel for solskoldninger, hårfjerning og insektbid

Aloe gel skal opbevares i køleskabet i et par timer. På denne måde vil det give ekstra lindring til solskoldninger, insektbid og sår der kan opstå efter hårfjerning. Aloe gel lindrer omgående smerter, absorberes omgående og fugter effektivitet, især hud der er udtørret af solen.

Aloe gel mod ar og sår der har svært ved at hele

Aloe vera har lysnende og reparerende egenskaber, og derfor understøtter det sårheling. Hyppig påføring reducerer ar og misfarvning. Effekterne er synlige, hvis behnadlingen udføres to gange om dagen i 4-8 uger.

Aloe make-up base

Aloe gel skal duppes ind i små mængder på ansigtet efter du har påført ansigtscreme. Hvorfor? Det vil gøre absorberingen hutigere, udglatte huden og klargøre til make-up.

Aloe maske til dehydreret hud

Et fugtende kompres med aloe vil hjælpe på træt eller solbrændt hud. Det er nok at massere det ind i et renset ansigt og hals med cirkulære bevægelser. Overskydende gel skal blot absorbere.

Aloe gel til mørke rander og poser under øjnene

For at reducere mørke rander og poser under øjnene, kan du forsigtigt duppe en smule aloe gel ind disse steder. Det er bedst hvis det er koldt inden. Huden bliver udglattet og beroliget.

Aloe gel som et nærende serum

Aloe gel vil erstatte serummet hvis der påføres et tykt lag inden sengetid. Dette er en god løsning før en stor begivenhed og til hverdagsbrug, hvis du omhyggeligt renser dit ansigt og fjerner make-up.

Aloe for allergikere

Allergikere med med tendens til hudlidelser, såsom nældefeber, små kløende pletter eller rødmen, og ikke er allergiske overfor aloe vera, bør bruge aloe gel til behandling af huden. Dette præparat vil omgående lindre kløen og brændende fornemmelser, og accelerere helingen af små sår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *