Fremragende Nanoil Serum rig på buckeye ekstrakt

Et ansigtsserum med en balanceret koncentration af ingredienser er et nøgleprodukt til at behandle karsprængninger. Dem der er rig på buckeye ekstrakt er de mest effektive til at styrke og forbedre huden. Nanoil Anti-Redness Face Serum er et godt eksempel. Fortsæt med at læse for at lære mere om dette produkt.

Buckeye indeholder masser af fordelagtige ingredienser, der er blevet tilsat i hudplejeprodukt og lægemidler gennem flere år. Ekstrakterne stammer primært fra barken, bladene eller frøene. De er mest almindelige i lotions, cremer og scrubs, men mere sjældne i serummer. Heldigvis har Nanoil lavet et ansigtsserum og inkluderet et ekstrakt fra buckeye bark – den del af planten med den bedste effekt på hud med couperose.

Hvad gør serummet til et godt valg?

Nogle af jer bruger enten et ansigtsserum eller en fugtcreme, hvilket ikke er en god idé. De bør bruges sammen for at få de bedste resultater. Serummet indeholder færre ingredienser men deres koncentration er langt højere. Derudover kan det bryde gennem epidermis og fremme dermis. Det giver en hurtig forbedring i hudens undhed og udseende. Når du påfører en ansigtscreme efter et serum, gør du effekterne mere intense og låser de aktive komponenter fra serummet i huden.

Nanoil Anti-Redness Face Serum: Ikke kun buckeye

  • Buckeye bark ekstrakt forsegler blodkarrene og styrker dem for at forhindre brud. Det er også en antioxidant, så den hæmmer for tidlig aldring af huden. Den gør også blodkarrene mindre synlige og mindsker røde pletter.

Som du kan se, medfører denne ingrediens alene masser af fordele. Dog har Nanoil beriget formlen med visse andre planteingredienser:

  • Cypress ekstrakt
  • Lindeekstrakt
  • Punarnava ekstrakt

De komplimenterer alle buckeye ekstrakt perfekt, samtidig med at de fugter, lindrer og forsegler blodkar.

Nanoil Anti-Redness Face Serum: Ekstra information

Endelig, kan du få et par ekstra nyttige detaljer:

Størrelse

Serummet kommer i en glasflaske på 50 ml.

Pris

Når man overvejer ingredienser og størrelsen på flasken, koster serummet ikke så meget.

serum mod rødme i ansigtet Nanoil

Konsistens

Det er et vandbaseret serum, så det er let, hurtigabsorberende og tynger ikke huden ned.

Shopping

Det er bredt tilgængeligt online, for eksempel på www.nanoil.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *