My top hjemmebehandlinger til snow-white tænder

1. Naturlig bagepulver — Bagepulver har stor rensende potensiale. Det bruges ofte som en naturlig måde at fjerne tandsten og bakterier på. Sammensætningen af sodavand, versatate og krydsfiner gør bagepulver til et effektivt naturlig middel, der kan bruges til Whitening. Først skal du blande en teskefuld bagepulver med to teskefulde af mælk, og derefter skal du påføre denne blanding på tænderne. Masser det derefter godt ind, inden du skyl dit håndklæde i lunkent vand og tørrer dine tænder. Til sidst skal du børste tænderne med en blide tandbørste og godt øje for at få det bedste resultat.

2. Hydrogenperoxid — Hydrogenperoxid er en anden god måde at få lysere tænder på. Bland 1/2 spsk. Hydrogenperoxid med 1/2 kopp vand i et glas. Slib tænderne ved at bruge denne blanding som en Mundskyl. Spyt og skyl munden grundigt med rent vand efter brug. Dette bør kun gøres 2-3 gange om ugen efter at have konsulteret en tandlæge.

3. Citronsaft — Citroner er kendt for deres stærke syre. Dens syre, som pulver, kan bruges til at rense tænderne. Tag en teskefuld citronsaft som du blander med en halv teskefuld sodavand og to teskefulde salt. Påfør derefter blandingen på tænderne, og skrub i en kurv. Skyl derefter munden godt med vand. Det skal ikke bruges mere end to eller tre gange om ugen, da det kan være skadeligt for tandkød og tænder.

4. Blanding af natron og æblecidereddike — Oddsen for at opnå lysere tænder øges, hvis dit brugte en blanding af natron og æblecider-eddike. Bland lige mængder natrons og æblecidereddike. Påfør derefter denne blanding på tænderne. Det stærke syreindhold i æblecidereddike kan hjælpe med at fjerne plak og gøre tænderne rene og hvide. Skyl munden godt med rent vand efter brug dette.

5. Activated Charcoal — Charcoal er blevet meget populært inden for tandpleje industrien på grund af sine skånsomme, men effektive egenskab. Bland en teskefuld aktiveret svovl med lidt vand for at skabe en pasta. Brug derefter en ren tandbørste til at virke svovlet ind i dine tænder. Skyl derefter munden grundigt med varmt vand. Dette bør ikke gøres mere end en eller to gange om ugen.

6. Bicarbonat — Bicarbonat har også blevet brugt i lang tid som et rengøringsmiddel til tænder. Bland en teskefuld bicarbonat med en halv teskefuld salt og nogle dråber æblecidereddike. Brug denne blanding til at skrubbe tænderne. Skyl derefter munden grundigt med varmt vand. Bicarbonat er meget skånsomt på tænderne, så det kan bruges op til flere gange om ugen.

7. Rensning — For at opnå de bedste resultater skal tænderne renses regelmæssigt. Det kan hjælpe med at fjerne plak og plak omkring tænderne. Tandbørsten bør udskiftes mindst hver 3.-4. måned, da den kan blive grumset med bakterier. Derudover bør du regelmæssigt besøge tandlæge. Dette vil hjælpe dig med at finde eventuelle problemer tidligt og hjælpe med at holde dine tænder sunde og hvide.

Produkter, som over-the-counter-bleaching produkter, kan også bruges til at få hvidere tænder. Men alle disse produkter har deres egen risiko for bivirkninger og skadelige ingredienser. Så før du bruger disse produkter, skal du sikre dig, at de ikke er skadelige for din mundhygiejne og din tand. Hvis du er i tvivl, skal du konsultere en tandlæge.

Alt i alt er disse hjemmebrug remedies gode til at give dig de hvide tænder, du leder efter.

Konklusion

Bottom line er at have snow-white teeth er et problem, der er værd at tackle. De korrekte kombinationer af nogle af de ovennævnte husråd kan hjælpe dig med at opnå et mere hvidt, sunnere smil. Sørg for at følge alle anbefalingerne, når det kommer til at rengøre tænder og hvile for ofte whitening produkter. Derudover er det en god ide at konsultere din tandlæge for at få professionelle råd og anbefalinger.