Nanolash – din vej til lange vipper

Hvad er der at vide om øjenvipper? De ser selvfølgelig godt ud, men det er langt fra deres eneste funktion. De beskytter vores øjne mod forurenende stoffer i det eksterne miljø og af denne grund bør vi passe godt på dem. Der er mange forskellige måder man kan pleje sine øjenvipper på, hvoraf to af de mest velkendte er øjenvippebalsam og ricinusolie. Ricinusolie kan irritere øjnene og har ikke en betydelig effekt på vippernes længde – øjenvippebalsam producerer derimod imponerende resultater. Så hvilken øjenvippebalsam skal man vælge? Når man er på udkig efter en balsam er det vigtigt at fokusere på de følgende funktioner: naturlig sammensætning, hurtig og nem anvendelse, behandlingsperiode, og effekter. En af de balsammer på markedet som indeholder alle disse elementer er Nanolash.

nanolash vippeforlængende serum

Nanolash øjenvippebalsam er udviklet specielt til kvinder, da kvinder generelt har mere fokus på deres øjenvipper og øjne end mænd. De vil gerne have at deres vipper er flotte, naturlige, og sunde. Kvinder med korte, tynde, skrøbelige, lyse, og skadede øjenvipper kan drage fordel af dette produkt. Nanolash øjenvippebalsam er sikker og kan sagtens bruges af folk som har kontaktlinser eller sensitiv øjenhud. Produktet må ikke benyttes af kvinder som er under 18, gravide, ammende, eller kemomodtagende.

Man vil kunne se balsammens indflydelse efter blot et par ganges brug. Produktet stimulerer folliklerne og hårrødderne så de virker mere effektivt. Samtidig hærder det øjenvippernes rødder. Nanolash giver nye øjenvipper et vækst boost – resten bliver længere, tykkere, og mørkere. Øjenvipperne bliver stærkere, regenererede, ernærede, fugtede, og velskabte under behandlingen. Balsammen plejer også øjenlågshuden. Den fremtvinger ikke irritationer og hjælper med at udglatte og lysne øjenhuden. Nanolash balsam indeholder naturlige ingredienser af vegetativ oprindelse. Man kan finde elementer som forårsager vækst, fortykkelse, og forstærkning af vipperne. Frugt- og blomsterekstrakter garanter almen øjenvippepleje. Ingen af ingredienserne i Nanolash øjenvippebalsam udløser allergiske reaktioner.

nanolash vippeforlængende serum

Den måde man bruger Nanolash øjenvippebalsam minder lidt om måden hvorpå man bruger eyeliner. Før man bruger produktet skal man fjerne al makeup fra ansigtet og øjnene, da balsammen kun kan nå ind til vippernes rødder når der ikke er noget der blokerer dem. Tegn en linje ved øjenvippernes base med den tilhørende børste og gentag processen hver aften indtil de ønskede resultater er opnåede. Derefter kan man nøjes med at bruge Nanolash et par gange om ugen.

Man vil kunne se resultater efter to-tre ugers brug og efter to-tre måneder vil man kunne se det færdige resultat. Behandlingen tager omkring seks måneder. Flasken med 3 ml holder til slut. Under de sidste måneder – dvs. når de ønskede resultater er opnåede – skal balsammen kun bruges et par gange om ugen, fremfor hver aften.

På trods af at Nanolash øjenvippebalsam er 100% sikker bør man følge de generelle forholdsregler med hensyn til brug og opbevaring. Sørg altid for at applikatoren ikke kommer i kontakt med øjet, da dette kan irritere. Hvis du får balsam i øjet skal du med det samme skylle det med vand. Hvis irritationen forbliver bør du opsøge lægehjælp. Nanolash øjenvippebalsam skal opbevares i den originale indpakning med låget skruet godt fast. Brug ikke balsammen efter den foreskrevne udløbsdato.

Nanolash øjenvippebalsams flydende konsistens gør det nemmere for kroppen at assimilere produktet. Balsammen løber ikke ned i øjnene og ernærer øjenvippernes rødder med det samme. Der er næsten ingen irritationsrisiko. Nanolash vippebalsam indeholder ikke aromatiske, olierige, og farvede elementer som generelt kan forårsage irritationer og allergiske reaktioner.

up 50% longer lashesMan kan kun købe Nanolash øjenvippebalsam på internettet (www.nanolash.dk). Én balsam koster €39, hvilket betyder at Nanolash er en af markedets billigste øjenvippebalsammer. Derudover agerer prisen som en garanti for originalitet og høj kvalitet.

Nanolash sælges i en sort papboks. Pakkens top er udsmykket med sølvinskription. Flasken som balsammen befinder sig i minder om indpakningen, i selve udseendet. Applikatoren hører med, i form af en orange børste med en tynd top. Pakken indeholder også en brochure med informationer vedrørende brug og ingredienser.

16 kommentarer “Nanolash – din vej til lange vipper”

 1. efter 1 måned kunne jeg tydeligt se, at vipperne var længere og mørkere

  Svar
  • samme her, og efter to måneder blev de tykkere og tættere

   Svar
 2. min veninde bruger det og hendes vipper ser ud som de falske D:

  Svar
 3. Jeg har brugt revitalash i lang tid, og jeg er meget tilfreds med resultaterne, mine øjenvipper blev ret lange! Den eneste ulempe ved produktet er prsen 😉

  Svar
 4. Jeg har brugt amerikansk olie på vipperne, men det gjorde dem bare mørkere, ikke længere. Jeg har aldrig brugt et øjenvippeserum, og jeg gad vide, om det ville virke for mig

  Svar
 5. efter 3 måneders behandling er jeg holdt op med at bruge mascara ! 🙂

  Svar
 6. Kan man købe det over Internettet?

  Svar
 7. En test til og igen kun positivt feedback! 🙂 Jeg er vildt nysgerrig om det virkelig er så effektivt 😉

  Svar
 8. Efter min mening er dette serum utvivlsomt det bedste serum, man kan få på markedet. Jeg har allerede prøvet ret mange, og der var noget i vejen med dem alle sammen. En af dem fik endda mine øjenvipper til at vokse i alle retninger! Den her er helt sikkert den bedste !

  Svar
 9. Jeg er ikke sikker på, at den her lillebitte flaske er nok til hele behandlingen

  Svar
  • Der var nok til 6måneder og jeg brugte det hver eneste dag

   Svar
 10. Jeg tror I endelig har overbevist mig om, at jeg skal købe det 😀

  Svar
 11. Jeg købte dette serum efter jeg læste så mange posotive anmeldelser. Det er godt, men jeg synes nu ikke, det er anderledes end revitalash

  Svar
  • Altså, for mine vipper virker det meget bedre end reivitalash, og virkningen holder længere

   Svar
 12. Endnu en kosmetik, der er værd at prøve! Jeg kan ikke vente 😉

  Svar
 13. Jeg har lige bestilt den online, jeg kan ikke vente, til jeg får den! 😉

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *