Rangering Af De Bedste Vippeserummer – Disse Produkter Virker Som En Drøm!

Et godt vippeserum kan gøre underværker. De mest anbefalede vippeserummer kan forbedre dine vipper på flere forskellige måder. Hvordan vælger man et effektivt vippeserum? Vores rangering kan hjælpe dig med din beslutning.

God vippepleje kan være besværligt og tage tid, men der finde simple måder hvorpå du kan få dine vipper til at vokse sig sunde. Det kan bl.a. være at være forsigtigt når du fjerner din øjenmakeup eller en balanceret kost med en masse vitaminer og mineraler. 

Udover det er det også værd at afprøve et vippevækstsserum der kan forbedre dine vippers tilstand, så længe du vælger en effektivt produkt.

Hvad er fordelene ved regelmæssigt brug af et vippeserum? VIGTIGSTE FORDELE: 

  • styrke: vipperne bliver stærkere og nærede, stopper med at falde ud og er mere modstandsdygtige overfor skade;
  • forbedrer dine vippers udseende: et godt vippeserum vil gøre dine vipper længere og give dem ønsket volume;
  • forbedrer dine vippers tilstand: vippeserum giver dig den nødvendige pleje til at holde dine vipper fugtede og fyldige
  • flottere under makeup: når dine vipper er blevet længere takket være serummet vil du sikkert blive overrasket over hvor godt din makeup ser ud.

Hvilket vippeserum skal du vælge? Opdag spændende produkter takket være vores rangering af de bedste vippeserummer!

DET BEDSTE VIPPESERUM DER UDEN TVIVL VIRKER?

Nanolash Eyelash Serum lash serum

ANBEFALET TIL DIG HVIS.. du er på udkig efter et produkt der giver dig utroligt hurtige resultater! Hvis du påfører dette vippeserum regelmæssigt kan du forvente at dine vipper bliver 50% længere på kun 30 dage!

HVORDAN VIRKER DET? Dette vippeserum stimulerer vippevækst og gør dine vipper længere, tykkere og mørkere. Det er et godt alternativ til vippeextensions – det er meget muligt at du ikke længere vil have brug for at besøge en skønhedssalon efter brug af dette serum! Den spektakulære længde og volume er noget der uden tvivl til overraske dig. Produktet har en sikker og naturlig formel, så det er velegnet til sensitiv hud, folk der bruger kontaktlinser og folk der lider af allergi. Produktet styrker selv de tyndeste vipper. Påføringen er nem, hurtig og behagelig. Lær mere: www.nanolash.dk

Lashcode Eyelash Serum lash serum

ANBEFALET TIL DIG HVIS.. du leder efter et produkt der fugter dine vipper dybt og gør dem længere på kun én måned. 

HVORDAN VIRKER DET? Dette vippeserum gør dine vipper dobbelt så lange og startresultatet kan ses blot efter to uger. Et penselstrøg er nok når du påfører produktet. Penslen er meget nem at bruge og præcis på samme tid. De naturligt plejende ingredienser i formlen, som f.eks. peptidkompleks, soja, hvedekimekstrakt, baicalein og arginin, tager sig af dine vipperne som hos en specialist. Med dette vippeserum vil dine vipper blive stærkere, og du undgår tab af vipper én gang for alle. Produktet drypper ikke i dine øjne og forårsager ikke irritation. Det bliver ikke mere sikkert end dette, og du kan derfor bruge det helt uden bekymringer. Lær mere: www.lashcode.dk

RevitaLash lash serum

ANBEFALET TIL DIG HVIS.. du leder efter et hyperallergent produkt der er veganskt og ikke irriterer huden. 

HVORDAN VIRKER DET? Dette effektive vippeserum er klinisk testst. Det er veganskt og kan ovenikøbet bruges sammen med vippeextensions. Formlen på dette produkt indeholder naturlige botaniske ekstrakter fra ginseng og sabal palme. Udover det spiller B-vitamin og aminosyrer en stor rolle i produktets formel – den er designet til at blødgøre og pleje vipperne. Takket væe dette anbefalede vippeserum vil dine vipper ikke falde ud og begynde at blive mere modstandsdygtige overfor at knække. Startresultaterne kan ses efter cirka 3-7 ugers regelmæssigt brug. 

RapidLash lash serum

ANBEFALET TIL DIG HVIS.. du gerne vil booste dine vippers tilstand og gøre dem fyldigere.

HVORDAN VIRKER DET? Dette gode vippeserum gør dine vipper stærkere og blødere. Dette er et produkt der ikke er testet på dyr og som indeholder det plejende HEXATEIN® 1 complex som består af 6 nærende ingredienser: græskarkerneekstrakt, sojaolie, panthenol, aminosyrer og polypeptider. Dette serum giver dine øjenvipper fugt og gør at de begynder at se sundere ud. Produktet er dermatologisk og oftalmologisk testet.

Xlash lash serum

ANBEFALET TIL DIG HVIS.. du har svage og skadede vipper, som du gerne vil styrke og fugte. 

HVORDAN VIRKER DET? Det styrker, plejer og forbedrer dine øjenvippers tilstand på forholdsvis kort tid – synlige resultater kan forventes efter 3-5 ugers regelmæssigt brug. Dets formel indeholder hyaluronsyre der er med til at regenerere vipperne, samt keratin, der hjælper hvis man har tynde vipper. Dette vippevækstsserum er dermatologisk testet. 

Vippevækstsserum – hvor køber man det?

Vores rangering af de bedste vippeserummer indeholder produkter du kan købe både i normale og i online skønhedsbutikker. Sammenlign priser og vælg det bedste produkt til dig. Kig efter vippeserummer i butikker som Sephora, Rossman eller Douglas, men søg også lidt rundt på distributørers hjemmesider så du kan være helt sikker på, hvilket vippeserum der passer bedst til lige præcist dig.

Det er ekstremt vigtigt at vide, hvordan du plejer dine øjenvipper, og hvad du skal gøre, hvis dine vipper er svage og har taget skade af forskellige skønhedsbehandlinger. Vi håber, at du kan opnå det resultat du drømmer om med en god øjenvippevækstserum.