Drømmer du om tykke, lange og bukkede vipper? Tjek de mascaraer ud, der hjælper dig med at opfylde det!

Øjenvipper er sarte og næsten ikke synlige hår, der er indlejret på de øvre og nedre øjenlåg. Det viser sig at hvis de er defineret ordentligt, kan det ændre udseendet af en kvinde fuldstændigt. De giver de smukkeste rammer for øjnene, samtidig med at få blikkets fulde dybde frem. Men for at dette kan ske, er det nødvendigt at vælge den perfekte mascara. Så tjek produkterne ud, der fortjener din opmærksomhed!

Smukke øjenvipper med hjælp fra mascara? Det er muligt!

Mange kvinder vælger semi-permanente vippeextensions. Bestemt, det sikrer en øjeblikkelig effekt, hvilket lyder ekstremt fristende. Men lige efter fjernelsen af de falske vipper, vil du måske bemærke at tilstanden af dine naturlige øjenvipper er forringet, og ydermere vil de måske endda begynde at falde ud. 

Derfor er det den populære mascara, der viser sig at være en langt mere favorabel løsning. Samtidig kan det ikke benægtes, at kvinder ikke forventer salon-lignende resultater med det. Men denne overbevisning er forkert. Spektakulære resultater er mulige at opnå, men for at det kan ske, er det nødvendigt at finde den perfekte mascara. Det er derfor denne rangliste blev skabt. 

Mascara med effektive resultater? Mød de unikke produkter. 

Mascaraer er essentielle makeup produkter. Alle kvinder bruger dem i deres daglige makeup og der er ikke den mindste tvivl om det. Dog er det valget af den ideelle mascara, der typisk medfører de største problemer. 

Den følgende rangering skal dog hjælpe dig med at finde svaret på det evige spørgsmål om, hvad den bedste mascara er. Lad os lære mascaraerne at kende, der ikke skuffer!

1. Nanolash Mascara

bedste mascara-rangering

Der kan kun være en favorit. Det er Nanolash mascara. Dette produkt kommer i to versioner:

Men uanset hvilken version du vælger, kan du forvente spektakulære resultater fra første strøg med børsten. Dette garanteres af den naturlige og sikre produktformel, som udover at forme vipperne, desuden plejer dem. 

Børsten i Nanolash mascaraen er perfekt formet og lavet af silikone af høj kvalitet. Den sikrer præcist adskilte vipper og jævn dækning fra rødderne til spidserne.  

Holdbarheden af Nanolash mascaraen er også tilfredsstillende. Mascara brugerne understreger at den ikke smuldrer, flager af eller udtværes, når den kommer i kontakt med fugt. 

2. Lashcode Mascara

Lashcode Mascara er et andet øjenvippe produkt der imponerer på mange måder. Det er en mascara med forlængende og fortykkende egenskaber og den sikrer tilfredsstillende resultater, fra første strøg med børsten. Takket være, at den er formet med særlig omhu, vil du nemt kunne nå de korte vipper i øjenkrogene.

Hvad angår holdbarheden af produktet i sig selv, er der heller ingen klager. Denne mascara aftager ikke eller smuldrer når den bæres. I øvrigt, selvom der ikke står at mascaraen er vandtæt på pakken, påstår brugerne at den ikke udtværer i kontakt med fugt. 

3. Guerlain Cils D’Enfer

På næste plads er Guerlain Cils D’Enfer mascaraen. Dette produkt har et rimelig godt omdømme blandt de fleste kvinder, men der er nogle undtagelser. Lad os til at starte med, tale om børsten. Den er typisk og velformet. Den giver dig mulighed for at nå de korteste vipper i øjenkrogene, selvom du skal passe på ikke at plette dine øjenlåg. 

Ikke desto mindre viser det sig, at holdbarheden er et stort problem. Desværre har nogle brugere bemærket, at mascaraen efter få timer begynder at flage af og smuldre. Derudover kan du på regnfulde dage forvente, at “panda øjne effekten” også dukker op.

4. Rimmel Lash Accelerator

Den næste plads tilhører Rimmel Lash Accelerator mascara. Dette er et skønhedsprodukt fra almindelig butik, så du er nok bekendt med det. Der kan heller ikke benægtes, at produktet fra Rimmel skiller sig markant ud, sammenlignet med andre typiske butiks mascaraer. Den er måske ikke perfekt, men den fortjener en plads på ranglisten. 

Denne mascara kommer med en ret god børste, med ordentligt adskilte børstehår. Den bør ikke gøre påføringen vanskelig på nogen måde. Dog er problemet med denne igen holdbarheden. Rimmel Lash Accelerator er en mascara, der synligt aftager til sidst på dagen, så gør dig klar på nogle touch-ups. 

Rangliste opsummering

Det kan ikke benægtes, at Nanolash mascaraen viste sig at være lederen. Dette er et produkt, der bestemt fortjener at blive anerkendt og testet. Hvad angår de andre mascaraer, så er de heller ikke dårlige overhovedet. De har nogle mindre fejl, selvom de ikke er så betydelige som tilfældet ved andre muligheder.