Er det muligt at have perfekte øjenbryn på blot 4 uger? Mød Nanobrow!

Ved Jessy Watson

Kvinder har altid drømt om smukke bryn, selvom skønhedsidealerne har ændret sig fra årti til årti. Hvilke slags øjenbryn anses for at være smukke disse dage? Hvordan plejer man dem og giver dem den rette form? Find svarene til disse og andre spørgsmål med Nanobrow brandet.

For blot et par årtier siden, barberede kvinder deres øjenbryn for at forme dem fra bunden. De plejede at tegne tynde, sorte linjer der mindede om øjenbryn. I dag går vi helt sikkert efter det naturlige look og fokuserer på at fremhæve skønheden af vores naturlige bryn med produkter såsom Nanobrow.

Hvorfor er pleje af øjenbryn vigtigt?

Hvis vi vil have perfekte øjenbryn, rækker vi typisk ud efter make-up produkter. Ved brug af en øjenbrynsblyant eller øjenskygge, prøver vi at give dem den rette form og skjule nogle småfejl. Det er en fejl! Øjenbryn, ligesom hår og hud, har brug for den rette pleje. Kun ordentligt nærede og fugtede bryn vil vokse sig tætte og tykke.

Husk at en god øjenbrynsserum er et produkt der forskønner, genopbygger og beskytter mod skadelige faktorer, såsom:

 • stress
 • miljøforurening
 • for meget make-up
 • fotoaldring

Hvordan plejer man øjenbryn?

Uden tvivl med et produkt som Nanobrow. Det er et professionelt øjenbrynsserum der hurtigt vil genopbygge dine bryn og fremhæve deres naturlige skønhed.

Der er mange hjemmelavede midler til øjenbryn, for eksempel castorolie. Dette er det billigste alternativ til brugen af mere professionelle produkter, men prisen her indikerer også lav kvalitet. Desværre er castorolie ikke nok til at fremhæve væksten af dine bryn. Det har en tyk konsistens der er svar at absorbere. Det er muligt at gøre det nemmere!

Den bedste øjenbrynsbalsam

Hvilken øjenbrynsbalsam er bedst? Hvilken er værd at købe? Før du vælger produktet, så tjek tre ting: komposition, applikator, virkning.

Nanobrow er det bedste blandt alle plejeprodukter lavet til tynde, sparsomme øjenbryn der falder ud. Hvad gør det til den bedste serum på markedet?

 1. Det indeholder et godt sæt af plejende ingredienser.
 2. Det virker fra indersiden da den styrker hårsækkene.
 3. Det er udstyret med en bekvem og letanvendelig applikator.
 4. Det ændrer udseendet af øjenbrynene på få uger.
 5. Det har en mild formel.

Hvordan virker Nanobrow?

Effektiviteten af Nanobrow er baseret på kombinationen af planteekstrakter i høj kvalitet, fugtende og genopbyggende ingredienser. Deres kombination gør Nanobrow til et mesterværk. Effekten er smukke og tykke øjenbryn på kun 3-4 uger.

Det er essentielt at Nanobrow absorberes omgående efter påføring. På denne måde virker det direkte på hårsækkene. Det betyder at det blot tager et par uger før du har tykke, elastiske, mørke og lange øjenbyn.

Som resultat, så med Nanobrow får du:

 • øjenbryn der ikke falder overdrevet ud
 • hårene bliver tykkere og mere udtryksfulde
 • der er intet behov for at påføre make-up hver dag

Påføring i to trin

Den største fordel ved Nanobrow er den problemfri påføring. Med brug af en perfekt designet applikator med en blød spids, kan serummet påføres meget hurtigt og præcist. Hele processen tager ikke mere end 2 minutter, du skal bare følge disse to trin:

 • trin 1: fjern omhyggeligt din make-up og tør huden
 • trin 2: påfør en lille mængde af serummet… og voilá!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *