Hvordan kan man opnå et fortryllende smil og superhvide tænder?

Smukke hvide tænder, betagende smil. Det lyder som en drøm. Hvide, jævne tænder øger selvtilliden og får folk til at føle sig mere attraktive. Vi deler nogle tips til at gøre tænderne hvidere, og fortæller dig, om alle kan få et fejlfrit, hvidt smil!

Lad os først understrege nogle centrale fakta. Tandfarven afhænger ikke kun af din hygiejne. Det bestemmes også af gener og tykkelsen af ​​emaljen: Jo tyndere den er, jo mørkere ser tanden ud. Hvid er ikke den eneste farve på tænder, fordi de kan have nuancer af grå, blå eller gul. Derfor kan vi nogle gange ikke opnå den hvidhed vi drømmer om trods vores indsats. Farven bør ikke være det eneste, vi fokuserer på. At holde tænderne sunde og glatte er det vigtigste. Selv de hvideste tænder vil ikke se fantastiske ud, hvis de ikke bliver passet godt på.

Hvordan får man hvidere tænder?

Maden vi spiser er vores valg, og heldigvis kan vi lave nogle ændringer for at få hvidere tænder. Kaffe og te efterlader pletter ligesom cigaretter (som påvirker hele kroppen). Det er godt at opgive dem og skære ned på mørke drikke. De første virkninger er synlige efter et par uger!

Hvad skal man så gøre derefter?

Gå til tandlægen for at fjerne plak. Der er et par behandlinger at vælge imellem, og eksperten vil fortælle dig, hvad der virker bedst for dig: afskalning eller slibning?  Begge behandlinger får øjeblikkeligt tænderne til at se bedre ud.

Måder at gøre tænder hvidere på derhjemme. Er de effektive?

Hjemmeremedier giver fantastiske resultater efter blot et par dage. Vi har samlet de mest populære.

  • Tilføjelse af noget bagepulver til din tandpasta.
  • Børstning med aktivt kul og kokosolie. Du kan gøre det hver dag.

Disse metoder er budgetvenlige og nemme at lave. De kan dog vise sig at være uegnede til følsomme tænder, hvilket forårsager overfølsomhed og beskadigelse af emaljen. I dette tilfælde bør du opsøge en tandlæge.

Du bør opbygge disse vaner og bruge remedierne til at nyde et blændende smil og hvide tænder!

For det første skal du huske at børste dine tænder grundigt og regelmæssigt, helst efter hvert måltid. Overvej at anskaffe en tandpasta, som er beriget med kul, fordi det har en blegende effekt og kan lysne dine tænder med et par toner. At være tålmodig og ikke blive demotiveret er nøglen til succes – dit smil vil helt sikkert fortrylle!