Øjenbrynslaminering forklaret: Alt hvad du bør vide!

Øjenbrynslaminering er en af ​​de nyeste skønhedstrends! Behandlingen får brynene til at se flade ud i nogle uger. Det ville da være dejligt at sove længere eller få en kop kaffe om morgenen i stedet for at fylde brynene ud, ikke?

Hvad er øjenbrynslaminering?

Laminering er en avanceret stylingbehandling udført af en professionel kosmetolog eller æstetiker i salonen. Det er ikke så invasivt som microblading. Effekten er også mere subtil. Takket være laminering ser brynene flotte og naturlige ud.

Hvad gør øjenbrynslaminering?

Behandlingen tæmmer øjenbrynshårene og glatter dem ud. Det reparerer og styrker dem også. Øjenbrynslaminering er fuldstændig ikke-invasiv og fuldstændig sikker.

Proceduren består af fire enkle trin. Rensning og påføring af tre produkter:

  1. Først og fremmest affedtes og afrenses brynområdet for at skabe perfekte forhold for optagelse.
  2.  Dernæst påføres det første produkt. Thioglycolsyre gør brynene mere fleksible og nemmere at style. Syren bryder disulfidbindinger i håret for at åbne hårstråene (det samme sker f.eks. under keratin-udglatning). Øjenbrynene er dækket af en husholdningsfilm.
  3. Næste trin går ud på at påføre et keratinprodukt for at holde øjenbrynene sunde og stærke, og for at få behandlingens effekt til at holde længere. Derefter dækkes øjenbrynene med en husholdningsfilm igen.
  4. Til sidst bruges vegetabilske olier til at gøre brynene blankere og intensivere det endelige resultat.

Du kan naturligvis også få formet eller tonet brynene, så de passer til behandlingen, men valget er op til dig og den effekt du ønsker.