Lashcode mascara. Klassisk sort i den bedste version

Lashcode er en intens sort mascara – ikke blot på indersiden men også på ydersiden – med ekstra plejende virkning af vipperne. Den luksuriøse mascara der skjuler den fløjlsagtig formel der er mættet med sorthed for at opnå effekten af udtryksfuld make-up og dybde i dit look.

Dækning af øjenvipperne på en nemmere og mere effektiv måde, skyldes den unikke mascaras formel og den revolutionerende børste – der begge gør den daglige påføring af make-up sjov. Lashcode er en ny metode til styling af øjenvipperne for en mere feminin og smart make-up – vælges af make-up artister, tilgængelig for alle.

REVOLUTION INDENFOR MAKE-UP

Med hvert børstestrøg, dækker mascaraens silkepartikler øjenvipperne med det følelsesløse lag som ikke tynger vipperne ned men leverer plejende og forskønnende virkning. Bare en påføring er nok til at fremhæve øjnene med den intense sorte farve, forlænger, fortykker og gør øjenvipperne tykkere. Lashcode er en mascara der definerer udseendet ved at dække selv de mindste vipper præcist. Skønheden af produktet fortykker også optisk øjenvipperne ved deres rødder og krøller dem, og beriger øjet med den perfekte form. Den unikke børste separerer ideelt øjenvipperne uden at efterlade dem klumpede, og som resultat, vinder vi en meget naturlig og udtryksfuld make-up. Lashcode forlænger levetiden af make-up i mange timer uden at drysse af og plette øjenlågene. Dette er en mascara der former øjenvipperne så de bliver forlængede, tykkere og buede på en måde der fremhæver skønheden af øjnene og det feminine look.

Det interessante er, at Lashcode udfylder både rollen som et farveprodukt og et plejeprodukt. Den indeholder en bred vifte af naturlige ingredienser der positivt påvirker øjenvippernes sundhed. Takket være dem, styrker, fugter, nærer og genopbygger mascaraen hvert hår fra hårsæk til spids, hver gang du har make-up på. Takket være dette, vokser vipperne sig hurtigere, er stærkere og naturligt tykkere, mens make-uppen ser endnu bedre ud.

På trods af sorte, pudderagtige pigmenter og ingredienser der er typiske for en mascara, indeholder Lashcode også hvede- og sojabønneskud ekstrakt såvel som Scutellaria baicalensis rod ekstrakt, som støtter øjenvippernes hårsække og promoverer deres vækst på en naturlig måde. Derudover blev kompositionen også beriget med pro-vitamin B5 (panthenol), vitamin E (tocopherol) og arginin.

APPLIKATOR DER FORTJENER ET 12-TAL

Den unikke silikonebørste med den perfekt designede form er den anden faktor der gør påføring af make-up med Lashcode simpelt og effektivt. Spiralen med den spidse ende når uden problemer til enhver øjenvippe, og når selv de mindste der findes i øjenkrogene. Staven indsamler den præcise mængde af produktet takket være den gennemtænkte placering af børster og riller. På samme tid, har denne applikator den perfekte størrelse som blev justeret til at matche hvert øje og lette påføringen af fejlfri make-up uanset vinkel, indstilling eller vores evner. Lashcode spiralen adskiller og børster øjenvipperne, dækker dem med en intens og kulsort farve.

Your eyelashes can also become as black as they have never been before!

24 kommentarer “Lashcode mascara. Klassisk sort i den bedste version”

 1. … nogle piger siger mascara ikke er det vigtigste … Jeg går ud fra, at de ikke har brugt den her, den gør mine vipper så FLOTTE <3 ELSKER_DEN

  Svar
 2. slvf er det det vigtigste! Der er ikke noget ved noget uden definition af øjnene. Farven er utroligt sort og mat. Og den holder sig hele dagen lang.

  Svar
 3. Perfect navn til en mascara 🙂 den afkodede mine øjenvipper _ jeg vil aldrig nogensinde skifte til en anden, ikke for en hel million 🙂 jeg anbefaler den til alle dem med “korte vipper” derude

  Svar
 4. Den her børste er simpelthen skabt til piger med øjenvipper, der er svære at nå. Den fanger HVER ENESTE vippe!!

  Svar
 5. UG med kryds og slange for børsten ?

  Svar
  • jeg synes nu alligevel de almindelige børster er bedre end dem af silikone

   Svar
 6. Prøvede den engang hos en veninde og den var ret god, men jeg tror ikke selv, jeg vil købe en.

  Svar
 7. Hvis den virkelig er så nærende er den pengene værd

  Svar
  • Totalt pengene værd bare for virkningen på øjenvipperne. Hele viften af øjenvipper 🙂

   Svar
 8. lad mig sige det som det er: mændene strømmer til med denne mascara ;d HAHA

  Svar
 9. NØJ, MASCARA + BALSAM? Fedt!!!

  Svar
 10. Jeg har aldrig haft sådan et vidunder i alle mine år med mascara 🙂 dejlig overraskelse, fantastisk makeup og styrkning af vipperne

  Svar
 11. Jeg er ikke den store fan af make-up, jeg bruger kun ansigtscreme og mascara, så på det område kan jeg godt gå hen og blive lidt småtosset, og jeg køber altid de bedste produkter. Lashcode er simpelthen KOSMETIKKENS OLYMPUS!!!! fantastisk mascara og jeg føler mig som Afrodite når jeg bruger den.

  Svar
 12. dækker godt, plejer godt og er pengene værd.

  Svar
 13. Elsker den! Sikke en fanntastisk ide at kombinere balsam med mascara, der er endelig nogen, der bekymrer sig om mine øjenvipper og deres tilstand. Tak Lashcode <3

  Svar
 14. Jeg ville elske en, men vandfast

  Svar
 15. hold kæft hvor vil jeg gerne ha en men hvor kan jeg få den? jeg vil vædde med de ikke har den i de almindelige forretninger?

  Svar
  • den hurtigste måde at få den er fra hjemmesiden, måske nogle online materialhandlere har den

   Svar
 16. Jeg har øjenvipper som en DIVA 😀

  Svar
 17. Jeg ødelagde mine vipper med de falske og ledte efter en mascara, der ville give mig en super flot effekt, men nu er det svært for mig at vænne mig til at gå med naturlige vipper igen

  Svar
 18. Jeg tror alligevel jeg køber den

  Svar
 19. den må være ny, den har jeg da aldrig før hørt om

  Svar
 20. jeg faldt for nylig over et indlæg på en blog med positiv anmeldelse af denne mascara.

  Svar
 21. Jeg synes den er så god som enhver anden mascara i dette prisleje

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *