Fordelagtig, fugtgivende og beroligende ansigtscreme fra GHASEL – læs mere om fordelene her!

Trænger din hud til et øjeblikkeligt fugtgivende og nærende boost? Så er du kommet til det helt rigtige sted! GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser er en kvalitets honningbaseret ansigtscreme med den sødeste honning fra Malta.

Denne fugtgivende dag- og natansigtscreme opfylder enhver hudtypes behov. Den holder huden fugtet i 24 timer, beroliger og reparerer den. Maltesisk honning er kombineret med andre aktive ingredienser, der udgør en perfekt kosmetik.

Fugtgivende og beroligende ansigtscreme fra GHASEL

Er din hud ekstremt tør og dehydreret, og du har brug for et produkt, der kan levere alle de vigtige bestanddele? Det er præcis hvad Maltese Honey Face Moisturiser gør: den udfylder rynker og forhindrer transepidermalt vandtab for at holde ansigtet friskt og ungdommeligt hele dagen lang.

Ingredienserne til formlen er nøje udvalgte – hver ingrediens spiller en nøglerolle for at lindre og berolige huden. Her kan du læse mere om, hvad den fantastiske ansigtscreme fra GHASEL er lavet af:

Maltesisk honning

Det er ikke bare en dejlig, sød snack. Maltesisk honning er rig på antiseptiske stoffer, hvis egenskaber i årevis har været værdsat. Honningen er rig på vitamin B, C og E, organiske syrer, glucose og fruktose, det fugter derfor intensivt selv de dybeste lag af huden. Den er perfekt til alle hudtyper både og hvad enten der er tale om moden hud eller en mere ungdommelig teint. Nogle af egenskaberne ved maltesisk honning er at den beroliger tør hud, plejer og reparerer den. Produktet bugner særdeles gavnlige stoffer, der udglatter ansigtslinjer og udfylder huden, samt hjælper med at mindske acne. Denne enestående honningingrediens fremskynder hudheling og reducerer betændelse.

Sheasmør

Dette naturligt blødgørende stof, er udvundet af nødderne fra det afrikanske sheatræ. Smørret bruges almindeligvis til madlavning, men er også ideelt til skønhedsformål. Det er en ekstremt kraftfuld plejeingrediens til ansigtet, og det er derfor, den er infunderet i GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser. Sheasmør bugner af værdifulde fedtsyrer som olie- eller linolsyre. Det er også spækket med allantoin, vitamin A og E, phytosteroler og polyfenoler. Sheasmør blødgør huden og fremmer reparation af irriteret hud. Det reducerer også hudafskalning og kløe, hvilket gør det til en god allieret for personer med tilbøjelighed til atopisk eksem eller anden allergi. Sheasmør har antibakterielle og antiseptiske egenskaber og hjælper huden til hurtigere at hele. Det fugter i dybden og genopbygger hudens lipidkappe. Det beskytter i øvrigt også huden mod de skadelige ydre faktorer.

Koffein

Dette er en populær ingrediens i kosmetikprodukter og det skyldes dets antioxidative egenskaber. Koffein forhindrer effektivt skader fra frie radikaler for at stoppe hudens aldring. Desuden bliver huden boostet med energi, pigmentpletter bliver lysnet og hudens immunitet styrket. Eftersom sheasmør desuden hæmmer oxidation, er det et genialt middel at bruge til at slippe af med rynker. Brugt på huden under øjnene reducerer den mørke rande og hævelser.

Vitamin E

E-vitamin er en uvurderlig foryngende ingrediens og derfor anvendt i hudplejeprodukter. Eftersom den modvirker frie radikaler og oxidativt stress, forhindrer den tidlige ældningstegn. Vitamin E hjælper desuden med at gøre ansigtets linjer mindre synlige, stimulerer produktionen af ​​kollagen og elastin samt genopretter hudens fasthed og elasticitet. Vitamin E er derudover i stand til at reparere lipidbarrieren, hvilket øger hudens immunitet over for de eksterne aggressorer. Sidst men ikke mindst styrker vitamin E også vaskulære vægge og reducerer rødme.

god ansigts fugtighedscreme

At kombinere ​​så kraftfulde ingredienser med botaniske ekstrakter og ricinusolie giver en perfekt fugtighedscreme. Maltese Honey Face Moisturiser minimerer linjer i ansigtet, forbedrer hudtonen og holder ansigtet friskt og strålende dagen lang.

Vælg GHASEL som din daglige hudpleje!