Hvordan får man glødende hud?

Mange kvinder drømmer om at have glødende, udhvilet og solkysset hud. Det er typisk sådan vi ser ud når vi kommer hjem fra solferier. Betyder det at kvinder som ikke tager på ferie ikke kan se sådan ud? Nej! Heldigvis er der nemme og effektive måder at få glødende og sund hud på. Læs videre for at lære dem at kende.

Stop med løst, matterende pudder

Så snart sommeren er på vej, kan du med fordel lægge de løse og matterende puddere væk, og så bruge dem igen sidst på efteråret. Hvrofor? Fordi den brændende sol afslører og fremhæver den tykke, pudderagtige effekt på huden. Det er derfor det er bedre at erstatte det med en flydende foundation eller en lettere BB eller CC creme. For at få en sund glød på kinderne, så tilføj et par dråber af olie til den foundation der påføres i det område. Men hvis du har fedtet hud og er bekymret over om din hud bliver for skinnende, så brug en absorberende serviet i stedet for at tilføje flere lag af pudder (du kan også bruge normale servietter til at samle overskydende talg fra huden).

Brug af boostere

Boostere er produkter der er rettet til at vedligeholde det rette niveau af fugt på huden. Om sommeren fordamper vandet fra huden hurtigere end huden kan absorbere det, især når huden har tendens til at dehydrere. Derfor er det værd at bruge et par dråber olie eller hyaluronsyre-baseret serum under din morgen- og aftenrutine. Mens det første vil give huden en fugt-bevarende lag på epidermis, så vil det sidste nedkøle og opfriske huden.

Brug et mildt eksfolierende produkt

Om sommeren, når temperaturen stiger betydeligt, “aktiverer” huden en ekstra beskyttende mekanisme, som består af en forøget udskillelse af talg. Som resultat, bliver huden mere fedtet at røre ved og mister sin sunde farve. Hvis du rækker ud efter en mild scrub med frugtsyrer mindst én gang om dagen, helst om morgenen, så vil den få en yngre, lyserød farve.

Rens huden som koreanerne

Huden er ofte hævet og kedelig når man vågner. Dette er resultatet af lymfestase, som er resultat af varme nætter. For at forbedre udseendet af din hud, så brug et håndkæde der er fugtet med koldt, næsten iskoldt vand til dit ansigt, masser ansigtet grundigt, og påfør en nedkølet creme. Den lave temperatur vil opfriske hudtonen.

Brug en farmaceutisk creme til under øjnene

Mørke rander under øjnene, hævelser og fine linjer om øjnene giver et træt udseende til ansigtet. For at forhindre dette, så er det bedst at påføre et tykt lag af en fed creme til området under øjnene. Sådan et produkt vil have nyttige effekter på huden.

Påfør foundation med en anelse mørkere tone

Den foundation du brugte om vinteren og foråret kan være for bleg om sommeren. Men bemærk: vi fordeler ikke den mørkere foundation jævnt over hele ansigtet, men vi dupper det ind i de dele af ansigtet der er mest udsat for sol, såsom panden, toppen af kinderne, hagen og næsen. Gnid det forsigtigt ind i siderne af ansigtet.

Hurtig og langtidsholdbar kulør

Nogle gange, når man har påført selvbruner og venter i et par timer for at få produktet til at virke, så kan effekten blive anderledes end hvad vi forventede. Heldigvis er der et par forskellige metoder til at forhindre det. En af løsningerne er, at bruge et “fast tan”-produkt der farver huden lige efter påføringen. Takket være denne funktion, kan du se hvor produktet bliver påført og om det er jævnt over det hele. Endnu en fordel,e r evnen til gradvis at forøge intensiteten af kuløren: hvis du synes at du har påført et for tykt lag, så vasker du bare din krop og farven bliver ikke dybere. Her er andre metoder til at få en flot kulør:

Syreterapi i stedet for scrub

Indtil nu har kosmetologer rådet folk til at påføre en bodyscrub beriget med udglattende mikropartikler lige før man påfører selvbruner. I stedet for dette, kan du nu bruge præparater der er baseret på frugtsyrer – for eksempel mandel- eller glykolsyrer. De udjævner ikke blot hudens overflade men forbedrer også dens farve. Det er nok at massere det ind om aftenen, og om morgenen kan du vaske det af og påføre selvbruner.

Spray make-up til ben og BB lotions

For at skjule blodkar og andre ujævnheder i huden, kan man bruge make-up til benene og en BB lotion til kroppen. Efter de påføres, kan du omgående få en solkysset effekt og de udvidede blodårer, mærker og ar bliver maskeret. Derudover bliver huden fløjlsblød og benene bliver optisk tyndere.

Toner og en selvbruner

Denne duo vil tillade dig at få en god kulør på benene og brystet. Til dette formål, så gnid kroppen med en vatrondel med acetone, og når det tørrer, så påfør omhyggeligt solpudder eller selvbruner. Som resultat, vil huden få den rette pH og blive mere glat, bedre fugtet og jævnt brun.

Fødevarer med beta-caroten for bedre kulør

For at huden kan få en gylden farve, bør du indtage fødevarer der er rige på beta-caroten og lycopen, såsom kål, abrikos, gulerødder og tomater mindst tre gange om dagen. Takket være farvestofferne i disse madvarer, vil huden gradvist få en flot farve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *