Sådan får du længere øjenvipper

Alle og enhver ønsker sig længere øjenvipper. Hvilke muligheder har du at vælge imellem hvis du ikke har tykke naturlige øjenvipper? Læs videre for at få svar.

1. Falske øjenvipper. Vi kender dem alle. De blev introducerede for et par år siden og tog skønhedsindustrien med storm. Falske øjenvipper sælges over alt og koster ikke mere end €10. Nu kan du vælge mellem vipper i forskellige farver og størrelser. Hvis de anvendes ordentligt ser de naturlige og smigrende ud. Et par falske vipper er et godt alternativ hvis du gerne vil se vidunderlig ud til dit bryllup eller galla. Den eneste ulempe er at uanset hvilken type vipper du vælger skal de tages af før du går i seng. Det kan desværre ske at limen som holder vipperne på plads kan forårsage rødhed eller kløe. Vipperne kan dog få dine øjne til at se glamourøse ud på få minutter. Vi har alle hørt om dem men mange har aldrig prøvet dem. Det ser måske lidt vildt og kunstigt ud, men med lidt øvelse kan man opnå et naturligt look. Det første og vigtigste ved falske vipper er at vælge den rigtige type. De mest populære vipper fremstilles af Ardell, men de er ikke tilgængelige over det hele. De kan dog købes på internettet hvis du er ude efter det bedste af det bedste.

fake-eyelash2

2. Øjenvippe extensions. Effekten som opstår ved brug af øjenvippe extensions er mere naturlig og holder meget længere end falske vipper. De falske vipper som benyttes i denne behandling findes i mange forskellige lænder, tykkelser, og former. Der tilføjes én falsk øjenvippe til én naturlig øjenvippe. Din valgte kosmetolog bør kunne adskille dine vipper og tilføje det syntetiske hår til dine naturlige vipper for at sikre at de er stærke nok til at støtte de nye vipper. De naturlige vipper efterlades så de kan blive ved med at vokse sig lange og sunde. Det falske hår limes på 1-2 mm fra dine øjenvippelinje så limen ikke rører huden. Limen som bruges i denne behandling er kemisk, så husk at holde øjnene lukkede under hele behandlingen. Selvom limen ikke kommer i kontakt med huden kan folk med sensitiv hud opleve at der opstår en allergisk reaktion. Efter behandlingen anbefales det at man holder sig fra oliebaserede makeupfjernere. Undgå olierige creme i øjenområdet mens du har extensions. Jo mindre du rører ved dine vipper, jo længere holder de. Brug hverken vandfast eller vandbaseret mascara hvis du kan undgå det.

3. Øjenvippebalsam. Der findes mange forskellige vippebalsammer på markedet, hvoraf nogle af de mest populære er Nanolash og Latisse. Den systematiske brug af disse produkter garanterer en succesrig forlængelse af øjenvipperne. Vippebalsam er en af de mest effektive måder at få lange, tykke vipper på. Ingredienserne er specielt sammensatte og indeholder peptider og vitaminer som ernærer hårfolliklerne og gør dem stærkere og mere produktive. Vipperne som vokser ud af den sunde vipperod er tykke, lange, og mindre tilbøjelige til at falde ud. Når man bruger en balsam såsom Nanolash kan man forvente at se resultater indenfor fire ugers daglig brug. Behandlingen varer som regel tre måneder, da vipperne skal have tid til at genopbygge sig. Behandlingen koster mindre end €10 i måneden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *