Nanolash mascaraer – hvilken skal du vælge? Den forlængende eller den forstærkende?

Ingen makeup kan undvære en god mascara. Dette produkt får øjnene til at se dybe ud, og frem for alt mere åbne ud. Nanolash mascara gør denne effekt mulig. Mærket har både en mascara, der forstærker vipperne, og en, der forlænger dem. For at vipperne skal blive fremhævet på den bedst mulige måde, er det nødvendigt at vælge det rigtige produkt. Hvilken Nanolash mascara vil være det rigtige valg for kvinder med tynde øjenvipper, og hvilken for dem, der har brug for ekstra længde?

I tilfælde af tynde vipper vil Nanolash Volume Up Mascara fungere godt

Der er ingen tvivl om, at forskellige mascaraer vil være gode til dem, der har tynde, men lange vipper, mens andre vil være gode til dem, der har meget korte vipper. Derfor har Nanolash ikke ét, men mange produkter på tilbud, så alle vil kunne finde den perfekte mascara til deres skønhedsbehov.

Nanolash Volume Up Mascara

For kvinder, der kæmper med meget tynde vipper, vil Nanolash Volume Up Mascara være et fremragende valg. Dette produkt giver dig mulighed for at opnå imponerende volumen, selv om du har de fineste vipper. Det skyldes, at den giver maksimal fylde, og det får du allerede efter det første strøg med børsten.

For at opnå den bedste effekt er det en god idé at påføre den forstærkende mascara helt fra selve vippebasen. Takket være den specielle børste fra Nanolash burde dette slet ikke være noget problem. Ved at trække den opad er det desuden værd at lave zigzagbevægelser, så mascaraen kommer på selv de mindste vipper. For at forstærke effekten kan du lægge et ekstra lag efter et stykke tid.

Nanolash Volume Up Mascara indeholder mange værdifulde ingredienser. Disse omfatter:

  • Hvedekimolie – intensiv regenerering og styrkelse af vipperne.
  • E-vitamin – stimulerer hårvæksten og beskytter hårsækkene mod frie radikaler, der kan svække dem.
  • Risvoks – har skinnende, beskyttende og styrkende egenskaber. Takket være den bliver vipperne bløde og glatte ved regelmæssig brug af Volume Up mascara.
  • Carnaubavoks – stimulerer væksten af nye øjenvipper. Desuden giver den vipperne mere næring og reducerer tabet af dem.
  • Acacia senegal-gummi – takket være de filmdannende egenskaber beskytter den vipperne mod skader.
  • Panthenol – kendt for sine anti-inflammatoriske egenskaber. Derudover gør den vipperne mere fugtige og giver dem en flot glans.

Til korte øjenvipper vil Nanolash Length & Curl Mascara være ideel

Kvinder, der ikke behøver at bekymre sig om at få deres vipper til at se fyldigere ud, men som ønsker at maksimere deres længde, bør helt sikkert bruge Nanolash Length & Curl Mascara.

Nanolash Length & Curl Mascara

Denne mascara bukker og forlænger vipperne for at få øjnene til at se så åbne ud som muligt. Den giver dig et løft og en effekt af bukkede vipper hele dagen uden nogen form for touch-ups i løbet af dagen.

Nanolash Length & Curl Mascara har også en rig formel. Den indeholder:

  • Ekstrakt af grøn te – det har antiinflammatoriske, antioxiderende og beroligende egenskaber. Det trænger helt ind til rødderne og forhindrer overskydende sebumudskillelse samt tab af øjenvipper.
  • Kaktusblomstekstrakt – fremmer intensivt den naturlige regenerering af cellerne.
  • E-vitamin – beskytter hårsækkene mod frie radikaler, som er skadelige for dem.
  • Risvoks – har styrkende egenskaber, der gør vipperne mere fleksible. Det gør også øjenvipperne bløde og mindre skrøbelige.
  • Carnaubavoks – gør øjenvipperne mere fugtige og nærende, hvilket reducerer deres skrøbelighed og giver dem en smuk glans.
  • Acacia senegal-gummi – beskytter vipperne mod skader og er brugbart til at opretholde det rette fugtniveau. Desuden lindrer det irritation.
  • Panthenol – har også plejende egenskaber. Det gør øjenvipperne meget mere fugtige, og takket være intensiv styrkelse indefra bliver de fyldigere med tiden.