Hvordan får du fyldige, bukkede og lange vipper derhjemme? Med Nanolash Lash Lift Kit!

Lash lift og laminering er en behandling, der efterhånden er blevet meget populær blandt kvinder. Før var det en behandling, der udelukkende kunne udføres i professionelle skønhedssaloner. Men Nanolash har endnu engang bevist, at der ikke er noget, der er umuligt, når det kommer til skønhed. Nanolash Lash Lift Kit giver dig mulighed for at lave dit eget lash lift hjemme på matriklen.

Hvem er denne behandling til?

Lash lift er en af de mest populære behandlinger i professionelle skønhedssaloner. På trods af den stigende popularitet er der stadig mange spørgsmål vedrørende processen. Resultaterne, der opstår direkte efter behandlingen, inkluderer:

  • betydeligt længere og mere definerede vipper;
  • synligt bukkede vipper;
  • ernæring og genopretning af vippernes struktur;
  • mere fyldige vipper, der stadig ser naturlige ud.

Der er naturligvis også et andet spørgsmål: hvem er denne behandling tiltænkt? For at være helt ærlig, så er det en behandling for alle kvinder. Uanset hvor gammel du er eller dine vippers aktuelle tilstand. Bogstaveligt talt alle kan få noget ud af et lash lift og laminering, og med Nanolash Lash Lift Kit kan du nu udføre behandling derhjemme.

Lash lift med Nanolash kit

Nanolash Lash Lift Kit – en revolution indenfor styling af vipper

Nanolash lift kit er et innovativt og banebrydende produkt på skønhedsmarkedet. Lad os starte med det faktum, at Nanolash er et førende brand indenfor skønhedsindustrien. Nanolash er primært kendt for kosmetikprodukter og tilbehør i høj kvalitet, der i årevis har gjort det muligt at opnå de skønne øjenvipper, vi drømmer om.

Hvad angår Nanolash Lash Lift Kit, kan vi roligt sige, at det er et premium kit. Det gør det muligt at udføre hele behandlingen uden at overbelaste vipperne. Derudover består produkterne i sættet af naturlige ingredienser, såsom druekerneolie og kokosolie. Disse ingredienser fugter vipperne i dybden og beskytter dem.

Kittet indeholder 3 produkter: Lift – Step 1, Fix – Step 2, Keratin Booster – Step 3. Du får 10 poser på 0,5 milliliter, der gør det muligt at udføre 10 lash lift behandlinger derhjemme. Derudover inkluderer kittet også:

  • silikone-stænger: sæt dem fast på øjenlågene for at adskille vipperne og påføre produkterne;
  • Lash Lift-lim: 5 milliliter lim, der gør det muligt at sætte stængerne fast;
  • andet tilbehør, der skal til for at laminere vipperne derhjemme.

Alle produkterne er lavet på en måde, der sikrer, at der ikke opstår problemer, selv hvis det er første gang, du udfører denne form for behandling. Kittet kan naturligvis også bruges af professionelle vippe-artister.

Hvordan kan du laminere dine vipper derhjemme med dette Nanolash kit?

Som sagt er dette lash lift- og laminerings-kit fra Nanolash nemt at bruge. Du skal bare rense dine vipper, adskille dem med de medfølgende patches og sætte silikone-stængerne i den ønskede størrelse fast.

Produkterne skal påføres ca. 1 millimeter fra vippelinjen. Hvert produkt skal sidde i 7–10 minutter. Det ene produkt skal fjernes, inden det næste påføres.

Til sidst skal du fjerne stængerne. Det burde ikke være et problem. Resultaterne fra din hjemmelavede lash lift behandling kan ses stort set med det samme.

Lash lift med Nanolash kit – resume

Det tager kun et par minutter at lave dit eget lash lift. Resultaterne kan nydes i mindst 8 uger. Nanolash Lift Kit er et unikt produkt, som skaber unikke resultater.

Ved at følge instruktionerne, kan enhver kvinde få et charmerende og defineret blik. Nanolash Lash Lift Kit er værd at overveje. Hvis du prøver det, er der stor sandsynlighed for, at du aldrig vil få brug for en lash curler igen!