Sådan får du dine øjne til at se større ud

Vil du gerne have større øjne? Har du nogensinde undret dig over hvorfor dine øjne ser små ud? Om du eventuelt lægger din makeup forkert? I denne guide vil du både lære grundlæggende tips og tricks som får øjnene til at se større ud og hvilke ting du skal undgå når du lægger din øjenmakeup. Vi anvender ofte de forkerte produkter på de forkerte måder og områder uden at lægge mærke til det.

HOLD DIG TIL…

Når du lægger øjenmakeup skal du altid bruge en base. På denne måde forlænger du din øjenskygges levetid og holder dens farve mere pigmenteret. Derefter er det tid til at give makeuppen lidt farve. Brug en lys nuance til at forstørre visse områder og en mørk nuance til at gøre andre områder mindre. Når du bruger en hvid, cremet farve fremhæver det øjnene og bringer dem fremad. Brug den lyse øjenskygge midt på dit øjenlåg og under brynet; dette giver en øjeblikkelig løftende effekt som hverken kræver plastikkirurgi eller Botox. Du kan også putte lidt perleskygge i øjenkrogen. Dette simple trick får dig til at se mere vågen ud. Jo hurtigere du indser at den lyse farve i øjenkrogen får øjnene til at se ud som om de sidder tættere, jo bedre. Hvis du allerede har tætsiddende øjne kan du springe dette trin over.

Tag en mørkere nuance, fortrinsvist med en varm tone, og træk den over toppen af øjenæblet. Bland den godt. Det er den perfekte måde at give dit blik mere dybde. Hvis du kun bruger øjenskyggen let kan du skabe en illusion af et større øjenbrynsben

makeupeyelash

Læg den mørkere nuance på øjenvippelinjen under øjet så øjet ser bredere ud. For at få øjet til at se større ud anbefales det at man bruger en hvid eyeliner på vandlinjen. Brug den sorte mascara helt fra vippernes rødder til deres spidser. Jo længere vipper man har, jo bedre bliver effekten. Fokuser på vippernes spidser og kanter. Glem ikke at anvende en smule dækstift for at dække de mørke rande under øjnene.

HOLD DIG FRA…

Brug ikke mørk øjenskygge tæt på vippelinjen og opad. Brug ikke mørke skygger hele vejen ind til øjenkrogen. Selv hvis du dækker hele øjenlåget med øjenskygge er det vigtigt at man husker at markere toppen af øjenæblet. Brug aldrig varme, mørke øjenskygger under øjenbrynsbenet. Undgå helst sort eyeliner på vandlinjen, da det får øjnene til at se smallere og mindre ud. Brug altid mascara på de nedre øjenvipper til at strække øjet ud. Farverige mascaraer, såsom blå og grønne mascaraer, hjælper på ingen måde med at opnå de store øjne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *