Sådan bruger du concealer som de professionelle

Mange føler sig forvirrede og overvældede af de mange forskellige muligheder der findes indenfor concealer alene, når de først kaster sig ud i makeup. Der findes så mange forskellige nuancer, så hvordan finder man den perfekte concealer som ikke resulterer i en maskeeffekt og samtidig dækker alle hudens ufuldkommenheder? En god concealer er et must som alle kvinder bør have med i tasken, da den både kan gemme skampletter og fungere som foundation. Den er også god til konturering.

makeupconcealerlead

De fleste concealer produkter på apoteket indeholder tre baseingredienser: talkum, titandioxid, og Macadamia olie. Nu kan det godt være at du er lidt bekymret over at skulle bruge talkum, da du sikkert ved at store mængder talkum inhaleres direkte ind i lungerne. Talkum er dog sikker i små mængder og hjælper med at absorbere den overflødige olie som huden producerer. Titandioxid bruges ofte i solcremer og skaber det beskyttende lag som gør at concealer ikke tilstopper dine porer. Derudover afspejler elementet solens stråler, så huden ser mere frisk ud. Den sidste ingrediens, Macadamia olie, ernærer og hydrerer huden dagen lang. Hvordan bruger man concealer? Det afhænger af hvilken konsistens du vælger og hvor du har tænkt dig at bruge den. Hvis du har en flydende concealer skal du bruge den tilhørende stav. Concealer med en hvilken som helst anden konsistens anvendes med en flad børste. For at gemme de mørke rande under øjnene skal du bruge en lille børste. For at konturere ansigtet skal du bruger en mellemstor børste. Der findes dog concealer i stift form, som har en tyk konsistens. For at distribuere disse produkter ordentligt anvendes det at du tager lidt på fingeren og varmer den op før du dubber produktet direkte på huden, hvor du gerne vil dække den.

Hvordan kan jeg gemme min huds urenheder?

For at minimere de mørke rande under øjnene skal du bruge en concealer som er 2-3 gange lysere end din naturlige hudfarve. Mange tror at man skal bruge pink concealer hvis man gerne vil dække randene, men sandheden er at den pink nuance fremhæver det grå/grønne område. Find en mere neutral nuance som er lysere end din hud for at opnå de bedste resultater. Brug ikke en lys concealer til at dække bumser og hudorme, da en lysere concealer vil gøre begge dele mere synlige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *