Kemiske kropspeelinger og microdermabrasion

Tror du at skrubbemidler kun er til brug på ansigtet? Der findes også skrubbemidler til armene, benene, lårene, og endda hovedet. Disse produkter kan findes i enhver skønhedsorienteret butik eller fremstilles derhjemme med ting vi alle har i køkkenet. Hvad hvis et skånsomt skrubbeprodukt ikke hjælper og vi har brug for et stærkere middel? Så er det kemiske peeling produkter du skal lede efter. Prøv dig gerne frem med denne nye, foryngende skønhedsbehandling.

Hvad er kropspeeling? Kort sagt: en af de mest effektive skønhedsbehandlinger som bruges af kosmetologer, dermatologer, og æstetikere. Gamle hudceller skrubbes af under den kemiske peeling procedure. Forskellen mellem denne proces og en normal skrubbeproces er at huden fjernes med en syreblanding. Blodcirkulationen øges og huden kan trække vejret og hele. Der findes mange forskellige kemiske peelinger; valget afhænger af hvad man har brug for. Kemiske peelinger fjerne masser af fed hud og giver plads til ny, forbedret hud.

microdermabrasion-options-img

Hudpeelinger kan bruges mod acne og ar skabt som resultat af acne samt til reduktion af fine linjer. Disse peelinger forbedrer hudens tekstur og gør det muligt for huden at absorbere flere vitaminer fra cremer. Der er adskillige andre fordele ved at bruge kemiske peelinger. Huden bliver blødere, skampletter minimeres, og alle hudens misfarvninger udjævnes så vidst som muligt.

Der findes mange forskellige peeling typer. Der er for eksempel forskel mellem kemiske peelinger og microdermabrasion. Den sidstnævnte sliber nogle af hudens ufuldkommenheder væk på samme måde som skrubbemidler gør det, men den er mere effektiv. Når man har gennemgået nogle kemiske peeling processer kan man bruge sin daglige rutine igen, da disse er skånsomme og ikke irriterer huden. Andre processer kræver dog længere helingsperioder da behandlingen er dybdegående. Kemiske peelinger anbefales ikke til folk med mørk hud da peelingen kan gøre huden et par nuancer lysere. Microdermabrasion er et bedre alternativ hvis man har hudproblemer men gerne vil beholde sin naturlige hudfarve.

Kemiske peelinger er blevet brugt i flere årtusinder – især i Grækenland og Rom. Nu til dags er kemiske skrubbemidler yderst populære da de producerer resultater med det samme og kan bruges som en ambulant behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *