Bedste skønhedstips og tricks

Bedste skønhedstips og tricks. Vi kender alle de grundlæggende makeup teknikker, men mange ved ikke at der er visse ting man kan gøre anderledes for at opnå et bedre resultat. Her er 10 tips og tricks som kan gøre hele processen nemmere for dig:

Make Up

  1. Brug vand eller øjendråber til at fugtiggøre den børste du normalt bruger til at lægge øjenmakeup for at forbedre pigmentet. På denne måde vil farven se lysere og mere pulserende ud.
  2. Fix ødelagt øjenskygge ved at blande det med husholdningssprit. Du kan bruge skyggen igen når den er tør.
  3. Forlæng din mascaras levetid ved at placere tuben i varmt vand i fem minutters tid når den begynder at klumpe. Bland mascaraen godt og fortsæt med at nyde den perfekte øjenmakeup. Tilføj eventuelt et par øjendråber så den tørre mascara bliver god som ny.
  4. Prøv dig frem med hjemmelavede skønhedsprodukter. Lav for eksempel dine egne skrubbemidler fremfor at købe deres dyre modparter i Matas. Bland sukker og honning sammen og tilføj et par dråber af din yndlingsduft. Voila! Så er dit naturlige skrubbemiddel klar til brug.
  5. Hvis den dyre mascara du elsker højere end noget andet er ved at løbe tør behøver du ikke købe en ny. Når mascaraen er god er det som regel fordi børsten er god, så genbrug din gamle, dyre børste med en overkommelig mascara. Du vil opnå samme resultat.
  6. Brug en børste eller dine fingre til at lægge flydende foundation. Du vil bruge mindre produkt på denne måde end ved at bruge en svamp, da svampen absorberer store mængder af produktet.
  7. Tjek www.groupon.com før du booker en tid hos en kosmetolog eller frisør, da du ofte vil kunne finde gode rabatkuponer.
  8. Hvis du ikke har råd til de dyre Sigma eller Mac børster kan du bruge en af de billigere alternativer: en malingspensel. De kan findes alle håndværk butikker. De har samme tekstur og størrelse som de gennemsnitlige makeup børster.
  9. Giv dine vipper et volumen boost ved at bruge babypulver på vipperne før du lægger dit andet lag mascara. Vipperne bliver dobbelt så tykke på denne måde.
  10. Lav din egen neglelak ved at blande gammel, ødelagt øjenskygge med en gennemsigtig neglelak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *