Vores 5 topvalg: rangliste med de bedste brynmascaraer

Vores 5 topvalg: rangliste med de bedste brynmascaraer.
Måske er det en kliché, men er stadig 100 % sandt: øjenbryn er ansvarlige for at indramme hele ansigtet – de fremhæver øjnene og tiltrækker opmærksomhed. Enhver kvinde drømmer om perfekt stylede og smukke øjenbryn; brynmake-up er et must i hverdagsrutinen. Nu til dags dominerer naturlig make-up i forskellige trends, da det fremhæver naturlig skønhed – og derfor bliver brynmascaraer mere og mere populære. Vi har lavet denne rangliste for at hjælpe andre med at finde den bedste brynmascara derude. Tjek den ud og vælg din favorit!

Hvilke effekter giver en brynmascara?

En god brynmascara giver dig utrolige make-up effekter!
Hvad kan du forvente fra en god brynmascara?

 1. Maksimal volumen i øjenbrynene.
 2. Mere definition til hvert lille brynhår.
 3. Øjenbryn fremhæves med korrekt udvalgt og naturlig farve.
 4. Perfekt stylede og satte brynhår.
 5. Langitdsholdbar præstation indtil make-uppen fjernes.
 6. Processen med at fjerne make-up er mild, uden at gnide eller trække i huden.
 7. Brynhår nærer, takket være de plejende ingredienser.
 8. Klumpfri og ikke-klistrende smuk brynmake-up.

God brynmascara – hvilken skal man vælge?

Når man vælger den bedste brynmascara, kan vores rangliste vise sig at være ret god: ingen grund til at spilde tid på at lede i flere timer og læse flere anmeldelser og kommentarer online. Vi gjorde det, så du ikke behøver at gøre det, og vi har valgt en vinder! Lær de brynmascaraer at kende som, i følge forbrugerne, er de bedste valg på skønhedsmarkedet. Udvalget af brynmascaraer er ekstremt bredt. Hvilke lader dig opnå et fantastisk look og naturligt finish i make-up? Enhver mascara der nævnes her, er karakteriseret af forskellige kvaliteter, nuancer, præstation og børstetype. Du kan være sikker på, at der også findes mascaraer, der indeholder ingredienser, som plejer øjenbrynene. Med den følgende rangliste, kan enhver make-up fan nemt finde den bedste øjenbrynsmascara.

Vores 5 topvalg: rangliste med de bedste brynmascara

Nummer 1. Nanobrow Shape Mascara – den bedste brynmascara!

nanobrow shape mascara
 • Størrelse: 7 ml
 • Pris: fair hvad angår kapacitet og præstation
 • Bedømmelse: Nanobrow-mascaraen har modtaget de mest glødende anmeldelser

Der kan kun være én vinder og Nanobrow-mascaraen er uden tvivl enestående! Vi kunne ikke finde nogen fejl! Produktet er af premiumkvalitet, da det sikrer fantastiske effekter med brynmake-up, uanset tykkelse, farve eller tætheden af øjenbrynene.

Produktet skjuler sparsommer områder og udfylder dem med farve, booster volumen i alle brynhår, så brynene bliver synligt forbedret, fyldigere, tykkere og fremhævet. Mascaraen styler, sætter og former brynene nemt, takket være den unikke, raffinerede og tætte spolebørste. Den innovative formel med tilføjelsen af silica efterlader hårene bløde og helt jævne. Nuancerne er meget naturlige og efterlader et fint, fløjlsblødt finish samt definition til hårene – med ingen klumper eller klister. Nanobrow Shape Mascara garanterer 100% perfektion og lang holdbarhed i brynmake-up! Lær mere: www.nanobrow.dk

Nummer 2. Dior Diorshow On Set Brow

 • Størrelse: 5 ml
 • Pris: Lidt høj, når man overvejer den lille størrelse
 • Bedømmelse: Dior mascaraen har modtaget en masse positive anmeldelser

Diorshow On Set Brow er en brynmascara, der indeholder 90 % naturlige ingredienser. Den farver super fint og booster volumen af brynene på ingen tid, hvilket sikrer et naturligt finish og fast look i 24 timer på samme tid. Du vil elske den, især hvis du bemærker den vandfaste formel, der ikke giver nogen stive brynhår. Nuancerne er ret gode og de vil matche de fleste naturlige brynfarver.

Nummer 3. Lancome Sourcils Styler Brow Mascara

 • Størrelse: 6,5 ml
 • Pris: lidt overdrevet
 • Bedømmelse: Lancome-mascaraen har modtaget en god mængde positive anmeldelser

Den mascara har vist sig at være et populært valg, selvom man kunne ønske sig en anden pris. Lancome Sourcils Styler Brow Macara blev lavet i samarbejde med Lisa Eldridge, en af de mest erfarne og velansete professionelle make-up artister. Brynmascaraen fortykker tydeligt brynene, fremhæver deres farve og øjnene. Den holder også fint på make-uppen: den holder i op til 14 timer og den usædvanlige spolebørste er god til at justere sig til dine bryn og gør make-up super nemt. Der er én ulempe, men: vi formåede ikke at finde en farve, der var mørk nok til at passe til dem med sort, næsten sort eller meget mørkebrunt hår og øjenbryn.

Nummer 4. Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara

 • Størrelse: 7,7 ml
 • Pris: meget høj
 • Bedømmelser: YSL mascaraen har modtaget en moderat mængde gode anmeldelser

Endnu en brynmascara, der er lavet af en kendt og yderst respekteret make-up aritst – Lloyd Simmonds. Det er en af de mest holdbare brynmascaraer vi har nævnt på listen: den kan overleve op til 45 timer på brynene, selvom vi ikke er sikre på, om nogen ville bære make-up i så lang tid. Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara er ret svær og tidskrævende at fjerne, da den kræver, at man gnider på huden. Men make-uppens holdbarhed er helt klart nyttig til modeshows og photoshoots, hvor modellerne forventes at se fejlfrie ud og make-uppen skal blive på huden under alle forhold. Desværre kommer mascaraen kun i to farver.

Nummer 5. BENEFIT Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel

 • Størrelse: 3 ml
 • Pris: høj
 • Bedømmelse: Benefit-mascaraer modtager gode udtalelser

Denne farvede brynmascara er udstyret med en klassisk lille applikator, der ikke gør huden beskidt, men den bredtandede kam kan riskere at klumpe og klistre hårene sammen. Mascara booste ruden tvivl volumen af bryn og styler dem ret hurtigt. Den indeholder mikrofibre, der klistrer sig til håret, leverer effekten af tykkere og mere udtryksfulde øjenbryn. Den anden fordel er, at den er vandfast og langtidsholdbar. Mascaraen har også en ret nem påføring. BENEFIT Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel er tilgængelig i ti nuancer. Nogle siger, at det er et stort plus, da det sikrer det perfekte udvalg af farver, mens andre mener, at det store udvalg gør det svært at vælge den rette farve, da de minder meget om hinanden.