Lashcode, den hurtigst virkende vækstserum for øjenvipperne

Øjenvippeserummer er alelrede ikoniske produkter: Det er en revolution indenfor vippepleje, og nærer vipper der plejede at blive forsømte. I dag kan vi ikke blot reparere dem, men også booste volumen og gøre dem længere uden salonbehandlinger. Alt dette kan opnås med en god serum. Lashcode er en af dem der virker hurtigst. Hvad er hemmeligheden ved dette kraftfulde serum?

Lashcode Eyelash Serum – de største fordele

Søger du et produkt der virker hurtigt, så du ikke mister modet efter to uger? Du vil ikke have det sådan med Lashcode. Du kan se at det virker efter 14 dage: vipperne er stærkere, tykkere og mørkere, og de stopper med at falde ud, er bedre nærede og ser sundere ud. De er klar til at vokse!

Efter en måned, vil du ikke kunne genkende dem i spejlet! De vil være længere og langt fyldigere, for selv små babyvipper vil vokse i længden. Dette look er for vildt!

Lashcode Eyelash Serum aktiverer vækst

Lashcode giver vipperne alt de skal bruge for sund, intens vækst. Den perfekt udviklede formel påvirker folliklerne; med andre ord, så styrker den vipperne fra rødderne. Takket være dette, har de kraften til at vokse sig flottere, tykkere og længere.

Efter et par uger, har de nået den maksimale længde, mens Lashcode sørger for, at de er sunde, stærke, smukke og lange. Du skal kun bruge det to eller tre gange om ugen.

Lashcode Eyelash Serum for ekstra volumen

En fyldigere vippekant er effekten af serummet, der virker på hver enkelt vippe, uden undtagelser. Lashcode styrker folliklerne der “sover” og ikke har været i vækstfasen i lang tid. Takket være dette, vokser der masser af nye vipper ud, og vippekanten ser fantastisk ud.

Dine egne vipper er voluminøse og smukke som aldrig før, uden behovet for at gå til skønhedssalonen og få falske extensions – denne effekt kan kun opnås med Lashcode!

Lashcode Eyelash Serum til at stoppe tab af vipperne

Lashcode stopper tab af vipperne. Svage hårfollikler vil ikke længere være et problem. Ikke flere vipper på vatrondellen – selv hvis du gnider øjnene lidt hårdere, vil du ikke lave skader, da vipperne er beskyttede mod mekanisk og miljørelaterede skader (vind, minustemperaturer, varme, forurening, sollys).

Hvordan bruger man Lashcode Eyelash Serum?

Lashcode er super nem at bruge, og så problemfri, at den vil blive en del af rutinen i dit daglige skema, ligesom tandbørstning eller håndvask. Hvordan bruger man serummet?

  1. Hver aften efter at havet fjernet make-up grundigt, så påfør det til øjenlågene – præcis på vippekanten, ligesom hvis du brugte eyeliner. Børsten gør påføringen meget nem – et enkelt strøg og så er du færdig!
  2. Serummet absorberes hurtigt, så du kan gå videre til de næste trin af din rutine næsten med det samme.

Du kan bruge Lashcode om morgenen hvis du foretrækker denne mulighed – påfør det til rene øjenlåg før make-up. Hvis du bruger kontaktlinser, så kan du også bruge serummet – bare tag dem ud før du påfører Lashcode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *