Bedste produkter til at holde dit hår sikkert når du styler det med et glattejern. Vi anmelder 5 varmebeskyttere

Brug af et glattejern virker til at være en essentiel del af de fleste kvinders daglige hårrutine. Jævnt og blødt hår ser ganske enkelt flottere ud og får os til at se mere velfriserede ud. Den triste sandhed er, at misbrug af varme stylingredskaber kan gøre mere skade end gavn – det fjerner vand i håret, forårsager skrøbelighed og alvorlig dehydrering. For at undgå denne uheldige effekt ved glatning, skal du bruge en varmebeskyttende spray. Hvorfor? Fordi det er det eneste produkt, der i stand til at skærme dit sarte hår mod ekstreme temperaturer. Brug af varmebeskyttere er et must hvis du ofte udsætter dit hår for varme.

Sådan et stort arsenal af varmebeskyttende sprays i butikkerne er både en velsignelse og en forbandelse. Hvordan vil du vide, at produktet du holder i dine hænder er det rette for dig? Hvordan kan du være sikker på, at det leverer de lovede resultater? Det er derfor vi har oprettet den følgende rangliste over de bedste varmebeskyttere, så du skal teste alle produkterne på dit hår.

Skal du virkelig bruge en varmebeskyttende spray?

Glødende og jævnt er det, som de fleste af os ønsker vores hår skal være. For at nå dette mål, glatter vi vores hår med et varmt glattejern hver morgen. Og selvom vi opnår den effekt, så varer den ikke ved. Snart vil håret blive skrøbeligt og glansløst. Hvorfor? Ganske enkelt fordi at varmen fjerner fugt fra håret. Du skal også vide, at de høje temperaturer også er berygtede for at lave keratinbåndene svagere, hvilket fører til spaltede spidser og skader. Derudover, når det udsættes for varme, vil laget af kutikula rejse sig og føre til krus og filtret hår.

For at stoppe den negative påvirkning, som et glattejern helt klart har på alle hårtyper, så skal du introducere en varmebeskyttende spray til din daglige hårrutine. Og for at gøre det nemmere for dig at vælge det rette produkt, har vi testet de fem mest populære hårbeskyttere, der holder håret sikkert mens du glatter det. Vi analyserer deres formel og styrken af beskyttelsen. Hvilket produkt er det bedste? Se nedenunder.

RANGLISTE Varmebeskyttende sprays du skal bruge før glatning

Der er ét karaktertræk som alle varmebeskyttere har til fælles – de promoverer jævnhed og glans. Når det påføres korrekt, isoleres håret, så varmen ikke laver nogen direkte skade på det. Nogle af dem kan også hjælpe med den frisure du laver.

#1 Nanoil Heat Protectant Spray

størrelse: 6,76 fl. oz / 200 ml

Denne her kan bruges til at holde håret sikkert, uanset varmekilden det udsættes for. Nanoil Heat Protectant Spray danner et beskyttende lag, som ikke blot isolerer hrået fra varmen, der produceres af en føntørrer eller et glattejern, men udglatter laget af kutikula, så håret ikke taber fugtSilkeproteinerne i formlen modvirker skader i håret – ganske enkelt, så efterlader det håret sundere og mere resistent overfor eksterne aggressorer. Interessant nok, når håret dækkes med Nanoil Heat Protectant Spray, så bliver det også skærmet mod UV-stråler og tør luft, der begge bidrager til skrøbelighed og tab af glans. Nu med blot ét produkt gør du dit hår beskyttet og synligt flottere. Hvor stærk er varmebeskyttelsen? Producenten lover, at temperaturer op til 230°C ikke vil skade, hvis du sprayer det med Nanoil Heat Protectant Spray før styling. Ingen grund til at bekymre dig om fladt eller fedtet hår, for sprayen ødelægger ikke din frisure. Det er bestemt en af de mest omkostningseffektive varmebeskyttere.

Du kan tilgå mere information om produktet på den officielle Nanoil hjemmeside: nanoil.dk

#2 Schwarzkopf OSIS+ Flatliner Heat Protection Spray

størrelse: 1,76 fl. oz / 200 ml

Ræk ud efter Schwarzkopf OSIS+ Flatliner hvis du leder efter noget, der hjælper dig med at lave langtidsholdbare frisurer med et glattejern. Du kan være sikker på, at denne spray vil gøre dit hår glat i flere timer, selv hvis du befinder dig på fugtige steder. Polymererne i denne Schwarzkopf Heat Protectant Spray er bevist til at danne et skjold, der bekæmper høje temperaturer der når op på over 230°C. En anden positiv ting ved denne varmebeskytter er den fugtende effekt den har på håret og at den minimerer problemet med skrøbelighed. Hvad angår påføringen, kan du påføre det på enten fugtigt eller tørt hår – alt efter hvad du foretrækker. En stor flaske vil holde i lang tid, men prisen er ret høj.

#3 L’Oreal Elseve Dream Lengths Heat Slayer Pre-Iron Spray Leave-In

størrelse: 5,27 fl. oz / 150 ml

Dette produkt er designet til at vedligeholde effekterne af glat og skinendne hår i 3 dage. Det anbefales primært til langt og skadet hår. Formlen, der ikke skal renses ud, er faktisk ret god til at efterlade håret blødt og resistent overfor krus i lang tid. Når det gælder ingredienserne, indeholder L’Oreal Elseve Dream Lengths Heat Slayer Pre-Iron Spray Leave-In vitaminer, proteiner og castorolie, og derfor kan den gøre dit hår blødt og behageligt at røre ved. De samme ingredienser er også ansvarlige for at håndtere filtret hår og spaltede spidser. Og, selvfølgelig, så beskytter de håret mod høje temperaturer som er forbundet med varmestyling. Du kan finde Dream Lengths Heat Slayer i næsten enhver butik.

#4 Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant

størrelse: 5,27 fl. oz / 150 ml

Her er endnu et professionelt hårplejeprodukt designet til at give beskyttelse mod varmeskader. Det forbedrer også hårets tekstur, så det ser flottere ud og bliver nemmere at style. Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant udglatter laget af kutikula, efterlader håret blødere, skinnende og mere fugtet. Hvad er denne fantastiske formel lavet af? Det indeholder hyaluronsyre, abyssin og vitamin E, og det er derfor det kan skærme håret, selv hvis temperaturer når op på 230°C. Og hvis du har brug for nogle ingredienser til at afholde dit hår fra at kruse, så er det endnu en grund til at du skal række ud efter Chronologiste Thermique Regenerant. Selvom Kerastase har meget at tilbyde, så er prisen per flaske ret høj, så derfor fortsætter de fleste kunder med at lede efter billigere men lige så effektive løsninger.

#5 Kevin Murphy Ever Smooth

størrelse: 5,27 fl. oz / 150 ml

Den her fremviser hele sit potentiale, når den udsættes for varme temperaturer. Hvad kan den? For eksempel, så efterlader den håret mere jævnt og resistent overfor høj fugtighed, hvilket er gode nyheder for dem af jer, der har problemer med kruset hår. Kevin Murphy Ever Smooth er en let formel, der gør håret nemmere at styre og lader dig lave et naturligt finish. Listen over ingredienser ser lovende ud, da det indeholder træbark ekstrakt blandet med hvid cypress og blå cypress. Der er dog ingen parabener eller sulfater, som er endnu et stort plus. Efter vores mening er Kevin Murphy Ever Smooth er et rigtig godt produkt, men det kunne godt koste mindre.