Hvilke ansigtsserummer mod rødme virker bedst? Det ved vi!

En god anti-rødme serum vil lade dig fjerne synlige blodårer og den brændende fornemmelse i ansigtet. Ved at læse videre, kan du opdage de bedste serummer på markedet, som giver din rødmeplagede hud sin sundhed og skønhed tilbage.

Serum er den bedste og billigste kur mod karsprængninger og hudirritationer. Derudover er den ikke invasiv og kan nemt bruges derhjemme. Fugtcremer og andre produkter har selvfølgelig også betydning, men det er serummet der når ind i de dybeste lag af huden for at reparere den indefra, hvilket får ansigtet til at se langt bedre ud. Tjek de bedst bedømte produkter og ekspertanbefalinger. Se hvilke anti-rødme ansigtsserummer, der er bedst.

De bedste ansigtsserummer mod rødme [Rangliste]

#1 Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Denne her er ulig nogen af de andre produkter. Da den har en let tekstur, synker den så hurtigt ind, at du slet ikke føler det på huden. Den kan bruges to gange om dagen og virker godt under make-up. Ingredienslisten er kort og inkluderer primært naturlige ingredienser. Nanoil Anti-Redness Serum forbedrer tilstanden af kapillærer indefra takket være buckeye-ekstrakt, der får synlige blodårer og røde pletter til at være mindre tydelige. Linde- og cypressekstrakter er effektive til at lindre huden og styrke barrieren. Produktet har en ekstra anti-age effekt takket være ekstraktet fra Punarnava-plnaten, som er en naturlig antioxidant. Selv hvis det bruges hver dag, vil det holde i lang tid, da det kommer i en flaske på 1.69 oz (50 ml). Den har en god pris lige nu, og du kan læse mere på www.nanoil.dk

#2 Caudalie Vinoperfect Serum

Caudalie Serum er ren forkælelse for fans af innovative hudplejeprodukter, da det indeholder Viniferine, som – ifølge producenten – er langt mere effektivt end det populære vitamin C. Det udtrækkes fra franske druer og virker på tre niveauer: Lysner pigmentpletter, forhindrer nye, og udjævner hudtonen. Derudover inkluderer serummet nogle dufte. Cirka 98% af ingredienserne er af naturlig oprindelse. Effekterne kan tage lang tid før de opstår, men de er værd at vente på.

#3 Olehenriksen Truth Serum

En lysnende make-up primer og anti-rødme serum i én?
Det er muligt med Olehenriksen! Dette serum tilhører den orange kollektion, der booster ansigtets glød. Du kan selvfølgelig også bruge det om aftenen, men det vil give gode effekter når det bruges om morgenen.Dette skyldes de naturlige ingredienser, appelsin og vild rose blandt andet, som har masser af vitamin C. Disse ingredienser får også serummet til at dufte fantastisk. Hyaluronsyre, på den anden side, booster hydration og reducerer synligheden af karsprængninger. Takket være aloe vera, bliver irriteret hud lindret lige efter påføring. I stedet for en pipette, kommer det med en pumpe, som plejer at trykke for meget produkt ud og flasken indeholder kun 30 ml.

#4 Cosrx Pure Fit Cica Serum

Vi var nødt til at tilføje dette koreanske serum til vores rangliste. Det er designet til behandling af karsprængninger, sensitiv hud og akne. Centella-ekstrakt er en nøgleingrediens, der beroliger inflammation og gør karsprængningerne mindre tydelige samt reparerer huden og holder den ung i længere tid. Cosrx Pure Fit Cica Serum lindrer omgående huden takket være det tilføjede panthenol. Asiatisk syre styrker hudens barriere og gør den mindre reaktiv. Serummet fugter i dybden, da det er rig på allatoin og betain. Det kommer i en lille flaske men du skal kun bruge to dråber per gang. Serummet er ret tyk og det tager tid, før det er synket ind.

#5 Pharmaceris N C-Capilix Serum

Det er en naturlig formel, kun et par ingredienser, ingen syntetiske dufte ller pigmenter. De vigtigste komponenter er vitamin C, som lysner hyperpigmentation, udjævner hudtonen og styrker de vaskulære vægge, samt vitamin E, der beskytter kapillærer og holder dem fra at udvide. Pharmaceris N C-Capilix indeholder også tre vegetabilske olier. der nærer og vedligeholder hydration. Hyppig brug normaliserer produktionen af mleatonin og forbedrer hudens elasticitet. Det fordeles nemt på huden og kan endda bruges to gange om dagen. Det tager dog lang tid før det synker ind og plejer at efterlade en fedtet rest. Den har en almindelig størrelse i ansigtsserummet (30 ml) og en rigtig god pris.

#6 Medik8 Calmwise Serum

Selvom det ikke er beregnet til hud med rosacea, så virker det godt for denne type hud. Først fokuserer den på at udglatte irriteret hud og give lindring, og herefter styrker den hudens barriere og lindrer rødme der forårsages af udvidede kapillærer, for eksempel. Formlen indeholder ikke nogen syntetiske duftstoffer, farvestoffer, parabener eller alkoholer. I stedet er den rig på patenteret aktivt teprenon, som reducerer røde pletter. En anden kraftfuld ingrediens er sage-ekstrakt, som begrænser udvidede kapillærer, renser huden og lindrer den. Medik8 Calmwise Serum er blød og hurtigabsorberende, efterlader huden fugtet og lindret, og hverken fedtet eller tynger ned. Desværre kommer den i en lille flaske og vil ikke holde længe hvis du bruger den hyppigt.