Leder du efter den sikreste måde til at føntørre dit hår? Har du prøvet Nanoil Heat Protectant Spray?

Høje temperaturer har den samme ødelæggende effekt på håret som nogle af de populære salonbehandlinger, såsom afblegning og farvning. Hvis du gerne vil style dine lokker med varme hyppigt, så er det en god idé at overveje at inkludere en termisk spray i dit skønhedsritual.

At holde dit hår sikkert kan være svært, medmindre du har en Nanoil-spray ved hånden – et produkt der giver ordentlig beskyttelse under varmestyling. Nanoil Heat Protectant Spray er en af de tre vægtløse sprayprodukter, der styrker håret og skærmer det mod varmen fra stylingredskaber. Er du interesseret? Så læs videre!

Høj temperatur og effekten på håret

Vidste du, at når der spørges om de mest ødelæggende faktorer for håret, så nævner frisører og stylister altid høje temperaturer? Uanset om håret er tykt eller fint, stærkt eller udsat overfor skader, farvebehandlet eller naturligt – uden stærk varmebeskyttelse bliver håret tørt, skrøbeligt og skadet. Det betyder, at håret skal have professionel beskyttelse mod stylingredskaber med varme og endda solen. Det er derfor, du altid bør have en god termisk beskyttelsesspray ved hånden. Når du vælger et produkt som Nanoil Heat Protectant Spray før føntørring, er det nok til at holde dit hår sikkert. Du behøver ikke at have dårlig samvittighed hver gang du bruger en føntørrer eller glattejern!

Hvad gør Nanoil Heat Protectant Spray så god?

Det er i øjeblikket en topbedømt spray, der tilbyder varmebeskyttelse op til 220°C. På samme tid, forbedrer den også udseendet af håret ved at fokusere på at gøre det stærkere. Hvordan gør den det? Nanoil Heat Protectant Spray leverer fugt og promoverer flottere hår. Efter at have analsyeret listen over fordele, virker det til, at denne Nanoil spray er en multitasker, der kombinerer kvaliteterne ved en stylingmousse, udglattende blødgørende middel og endda en hårbalsam. Nanoil Heat Protectant Spray, der er beriget med nærende silkeproteiner, reparerer og promoverer skinnende hår. Faktisk beskytter, nærer og hjælper Nanoil Heat Protectant Spray dig med at få fantastisk flot hår!

Nanoil Heat Protectant Spray: Maksimale fordele og sundt hår

Det er værd kende til de vigtigste egenskaber ved Nanoil Heat Protectant Spray for at forstå, at den ikke har noget sidestykker når det gælder om at håndtere flere opgaver på samme tid!

  • Beskytter håret mod ekstremt varme temperaturer
  • Udglatter skællaget for at låse vand inde i håret
  • Letter styling og frisering
  • Bekæmper krus og statisk elektricitet
  • Efterlader håret blødt og rart at røre ved
  • Holder længe og har en behagelig duft
  • Er vægtløs, hvilket reducerer risikoen for fladt hår
  • Booster glans og gør håret mere elastisk

BEMÆRK!

Hvis du ofte føntørrer dit hår, så skal du huske på, at du skal beskytte det mod høje temperaturer ved at bruge en termisk spray. Ved at danne et vægtløst lag på håret, tillader produktet ikke vandet at fordampe. Det betyder, at den varmebeskyttende spray afholder håret fra at blive skrøbeligt og glansløst. Uanset om håret er tykt eller fint – så virker Nanoil Heat Protectant Spray for alle hårtyper.

varmebeskyttelse spray Nanoil

Nanoils termiske spray findes i den officielle butik

Den mest bekvemme form for shopping er at gøre det uden at forlade hjemmet. Nanoil er klar over dette, så derfor har de gjort deres skønhedsprodukter tilgængelige online. Besøg nanoil.dk og opdag en hel række af hårplejeprodukter: micellar shampoo, hårmasker, leave-in balsam, og andet. Lav din egen skræddersyede plan for håret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *