Virker Mavala Double Lash Serum?

Vi vil alle gerne have lange vipper og af denne grund prøver vi en hel masse for at forbedre vores naturlige vippers tilstand. Naturlige olier, cremer, og vippebalsammer. Mavala Company har udgivet Double Lash Serum som kan hjælpe dig med at få tykkere og længere vipper. Takket være den specielle formular som er sprængfyldt med proteiner og levende ingredienser kan du hurtigt få gang i vippevækst.

Mavala Double Lash Serum flasken indeholder 10 ml og en stav der minder lidt om en mascarastav. Det er hurtigt og nemt at bruge balsammen, da den er flydende og gennemsigtig. Man får stive vipper af at bruge balsammen, men den efterlader ingen rester når den tørrer, ikke engang et par timer senere.

mavala dlash

Mavala Double Lash Serum er klinisk testet og derfor godkendt som et sikkert produkt. Det er dog vigtigt at vide at balsammen kun er til ekstern brug. Hvis du får balsammen i øjet skal du kontakte din læge med det samme.

For at bevise denne balsams effektivitet har vi udført en test på to frivillige. Vi har testet forandringen i volumen og længden over tre måneder.

Resultaterne viser at Mavala Double Lash Serum formår at forlænge de frivilliges øjenvipper med 5% og forbedre deres volumen med 8%. Deltagerne bemærkede en betydelig forbedring af deres vippetilstand. Ifølge dem fik de stærkere vipper som ikke var ligeså tilbøjelige til at falde ud som før. Derudover var de også mindre tilbøjelige til at gå i stykker, hvilket hjalp med at øge deres tæthed.

Øjenvipperne fik også et sundere undseende, hvilket var resultatet af de æteriske olier i den rige formular. Testens resultater var dog ikke tilfredsstillende når produktets formål var at forlænge vipperne og give dem mere volumen. Der findes dog andre produkter på markedet, såsom Nanolash, som er mere effektive til at forlænge vipperne og give dem mere volumen en Mavala. Prisen er overkommelig, da balsammen ikke koster mere end €15, afhængig af hvor man køber den. Mavala Double Lash Serum er en god vippebalsam som sagtens kan bruges som en base under mascara, men den er ikke effektiv når det gælder at forlænge vipperne og give dem mere volumen – til det skal man hente hjælp andre steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *