Gamechanger! Boost dit hårs glans med Nanoil Liquid Silk Conditioner

Leder du efter metoder til at booste glans i dit trætte og kedelige hår? Vi ved, at det kan gøres på få sekunder. Du skal bare få fat i en tofaset spraybalsam med den fineste flydende silke. Nanoil sørger for, at intet fratager dit hår sin glans og charme! Se hvilken effekt som den bedste tofasede silkebalsam kan producere.

Hvad gør silke til det bedste produkt for håret?

Silke er en af de essentielle hårplejende ingredienser. Silke, som kommer lige efter keratin, er en god ingrediens med en bevist styrkende effekt på håret. Det giver ikke kun den optimale hydration ved at binde vandmolekyler, men forbedrer også perfekt tilstanden og udseendet af håret. Det er et musthave på dit badeværelse!

Nanoil Bi-Phase Conditioner. Hvorfor er den bedst?

Den giver ganske enkelt de bedste effekter. Svaret er kort, men det er sandt. Nanoil balsam med flydende silke virker bedst på glansløst hår der har brug for et boost af glans, fremhævning af farven og modstandskraft, men også en fugtende effekt. Silke har vist sig at være en ekspert uanset hårtype!

Denne balsam giver dig silke af højeste kvalitet: For det er flydende, kommer det nemt ind i hårets skaft, arbejder på de indre lag for stærkere, forskønnende effekt. Den flydende tofasede formel får silkeproteiner til at virke bedre.

bedste leave in balsam til tørt hår med flydende silke Nanoil

Nanoil Liquid Silk Conditioner – Ingredienser

Vil du gerne kende effekten af silke på håret, og hvad der ellers er inkluderet i den tofasede balsam fra Nanoil? Udover den mest indlysende ingrediens fra produktets navn, som giver fantastisk glans og blødhed, indeholder Nanoil-balsammen også castorolie og panthenol. Denne blanding giver dit hår alt det skal bruge, lige fra proteiner til blødgørende midler og det fordelagtige vitamin B5.

FUN FACT!
Silke indeholder to essentielle proteiner, som giver gode fordele for håret: Fibroin og sericin. Den første holder fint på vandet, mens den anden virker som lim, der binder fibroin-fibre sammen for at få super blødt hår.

Nanoil balsam rig på flydende silke – ekstremt nemt at bruge

Spray det på håret, og så er du færdig. Med et par enkelte pump, omslutter balsammen jævnt dit hår med en fin mist. Brug det på vådt hår efter shampoo og påfør så igen på tørt hår i løbet af dagen. Det er den perfekte stylingagent, der leverer fantastisk glans og holder håret glat. Effekt? Super blødt, glødende og sundt hår. Denne balsam er let som en fjer og tynger ikke håret ned, selv hvis det nemt bliver fedtet.

Hvor kan du få Nanoil Liquid Silk Conditioner?

Gå til www.nanoil.dk og bestil din tofasede flydende silkebalsam. Læs mere om fordelene du kan få.

Få mere fra Nanoil!

For at opgradere din hårplejerutine, så tjek de andre produkter fra Nanoil.

Du kan finde forskellige typer af lette tofasede balsammer på hjemmesiden, men også andre hårprodukter af høj kvalitet: micellar shampoos, hårmasker, naturlige olier og behandlinger. Gør dit hår bedre med Nanoil!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *