Smukt blik med individuelle klyngevipper fra Nanolash – DIY Lash Extensions

Smukke og lange øjenvipper på 10 minutter? Det er enhver kvindes drøm. Moder natur har dog ikke været særlig generøs overfor os alle i den henseende. Ikke desto mindre er det værd at drage fordel af de mulige løsninger til at rette små uperfektheder i vipperne. Individuelle klyngevipper fra Nanolash – DIY Lash Extensions er en af dem!

Hvad gør DIY Lash Extensiosn fra Nanolash mere og mere populære?

Der er ingen tvivl om at alle kvinder har eksperimenteret med forskellige vippeprodukter. Normalvis involvere disse mascaraer og andre produkter som stimulerer væksten i vipperne. Desværre kan effekten ved disse produkter være midlertidige, og først ses efter lang tids brug.

Øjenvipper er en af de vigtigste træk i ansigtet. Takket være dem kan du ikke blot fremhæve øjnene, men de kan også få dine øjne til at virke mere iøjnefaldende.

Indtil nu ses semi permanente øjenvippe extensions som den bedste løsning. Men kvinder opdager hurtigt at disse behandlinger ikke kun er dyre, men også tidskrævende.

Det er derfor at DIY Lash Extensions får mere og mere opmærksomhed! Disse cluster øjenvipper som kan påsættes derhjemme, har mange fordele. Blandt andet kan vi fremhæve at:

  • De er bløde og lette – disse klynge øjenvipper til hjemme brug er behagelige at have på;
  • De er lette at bruge, og tager kun 10 minutter at påsætte;
  • De er holdbare – Disse kunstige øjenvipper holder i helt op til 5 dage;
  • De er helt perfekte– DIY Lash Extensions er designet til helt perfekt at imitere naturlige vipper.

Med disse fordele er det ikke underligt at så mange kvinder har valgt at give DIY Lash Extensions en chance.

Hvilke variationer af DIY Lash Extensions er tilgængelige?

På Nanolash’s hjemmeside som er skaberen af DIY Lash Extensions kan du finde mange varianter af de kunstige øjenvipper. De kommer i en boks som indeholder 36 individuelle cluster vipper hvoraf du kan vælge ud fra 8 forskellige styles. I hver boks findes der 3 længder: 10 mm, 12 mm, og 14 mm.

Disse cluster øjenvipper gør det muligt for at dig lave en øjenvippe forlængelse selv, og  skabe voluminøse looks ala ”Hollywood” men også et mere roligt look som kan bruges til hverdag.

Et komplet sæt til gør-det-selv klynge vippe extensions derhjemme findes også hos Nanolash. Ud over de falske øjenvipper indeholder dette sæt også tilbehør til at du lettere kan påsætte vipperne selv.

falske øjenvipper til hjemmet applikation

Sættet inkluderer:

  • Nanolash bonder – denne opløsning i sort giver dig mulighed for at påføre de falske øjenvipper og forene dine naturlige vippers farve med de kunstige øjenvipper.
  • Nanolash remover – Denne opløsning opløser bonderen, og giver dig mulighed for at fjerne de kunstige øjenvipper uden problemer.
  • Nanolash sealer – Den fjerner den klistrede fornemelse fra bonderen.
  • Vippe værktøj der hjælper dig med påsætningen af øjenvippe extensions.

Hvordan påsætter man DIY Lash Extensions derhjemme?

At påsætte falske øjenvipper derhjemme med Nanolash tager kun 10 minutter. Det betyder intet om du har tidligere erfaring med dette eller ej. Påsætningen begynder med et lag af bonder. Du skal vente 30-60 sekunder for at det bliver klistret. Når det er det, så bruger du værktøjet til at sætte øjenvippen under dine naturlige vipper, 1 mm fra din naturlige vippekant. Bagefter påfører du sealeren for at færdiggøre looket.

Generelt set skal man bruge 4-5 individuelle klyngevipper til hver øjenvippe forlængelse, alt efter hvilken effekt man ønsker at opnå. Vipperne holder i op til 5 dage.

DIY Lash Extensions – En innovation indenfor vippestyling

DIY Eyelash Extensions er et premium produkt som er blevet mere og mere populært blandt kvinder. De bløde lette vipper gør det muligt for alle at udføre påsætningen på bare 10 minutter.

Du kan endelig droppe aftalerne hos vippeteknikeren. DIY Lash Extensions er designet for at alle kan lave gør-det-selv klynge vippe extensions derhjemme. Disse vipper passer perfekt til øjets form, og efterligner naturlige vipper.

Med DIY Lash Extensions til påsætning derhjemme kan alle kvinder ændre deres look på 10 minutter!