Naturlige hudplejningsprodukter fra Veges

De smager fantastisk og er gode til at kurere huden. Ved du hvad de er? Nemlig: grøntsager (helst hjemmeavlede.) Vi elsker smagen, men mange kender ikke til alle de kosmetiske fordele grøntsagerne byder på.

Hvorfor er grøntsager så gode for helbredet? Frugter er en god måde at opnå sine vitamin- og mineralmål, da de indeholder vitamin A, C, P, K, og B, samt fibre som er vigtige for helbredet og fordøjelsen. Friske, rå grøntsager har lave kalorieindhold, forbedrer stofskiftet, og byder på fantastiske afgiftningsegenskaber. Man kan komme i god form og have energi i mange år hvis man indtager nok grøntsager – inklusiv bladgrøntsager. Takket være vitaminer og mineraler kan du se frem til skarpere syn, fantastisk hud, og et stærkt immunsystem.vegas

For at opleve grøntsagernes helende og foryngende egenskaber kan man blande dem sammen og bruge dem på huden.

En af de populære grøntsager som er blevet brugt i flere årtusinder er græskarret. Dets frø og kød indeholder masser af calcium, jern, zink, og magnesium. Denne mineral kombination hjælper med at genopbygge hudcellerne, fugtgive tør hud, og minimere inflammation. Derudover er græskar også kendt for at dræbe bakterier og patogener.

Gulerødder indeholder masser af vitaminer, udjævner hudens farve, og beskytter mod skadelige solstråler. Det anbefales især at ældre mennesker med tør hud spiser masser af gulerødder. For at opnå det bedste resultat skal du rive gulerødderne, blande dem med honning og græsk creme, og putte blandingen på huden i 20 minutter. Vask den derefter af med varmt vand og brug en fugtgivende lotion.

Agurk er uden tvivl en af de mest populære skønhedsgrøntsager. Vi ved alle at den kan hjælpe mod trætte øjne, men langt fra alle ved at den kan få huden til at se yngre ud. Ligesom citron indeholder agurk et stærkt, naturligt blegemiddel som kan bruges til at minimere hudens misfarvninger. Agurk er især god mod acne. Hvis du bruger en agurkeansigtsmaske systematisk vil du opleve at din hud forbedres betydeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *