Den bedste øjenbrynsblyant. Hvordan finder man den? Tjek rangeringen.

Det er svært at tro, at optegning og farvning af øjenbrynene ikke var noget stort hit for et årti siden. Heldigvis er brynprodukter grundlaget for moderne makeup. En god brynblyant bør være at finde i ethvert makeup-sæt. Hvis ikke man udvælger sin brynblyant nøje, vil makeuppen ikke blive så smuk og præcis, som den kunne og burde være. Den bedste brynblyant – er den svær at finde? Slet ikke, det er nemt, når blot du tjekker vores rangering!

Hvordan bør den bedste blyant være?

Er det svært at finde det perfekte produkt til at farve øjenbryn med? Hvordan bør sådan et produkt være? Vigtigst af alt skal det være let at anvende og holde godt. Spidsen er også af stor betydning: en god blyant er hverken for blød eller for hård, fordi den i så fald tegner mindre godt og resultaterne vil være derefter.

Farveaspektet er også  af afgørende betydning – når du vælger, skal du holde dig til neutrale eller kølige nuancer, så du opnår en naturlig effekt, og blyanten ikke skiller sig ud. Jo tyndere spidsen er, jo mere præcis bliver din makeup, og du vil være i stand til at opnå forskellige resultater inden for makeup. En anden ting, der er værd at overveje er, om blyanten anbefales – anmeldelser og bedømmelser er en god kilde til information om produktet, dets effektivitet og det resultat, du kan forvente.

Derfor anbefales det at bruge brynblyant i makeup

Geler, puddere og pomader kan være gavnlige i makeup. Men hvis kun ét produkt skulle vælges, ville valget efter vores mening falde på vores en god, ukompliceret øjenbrynsblyant, der har fået rigtig gode anbefalinger af mange forbrugere. Det er et produkt, der er uerstatteligt i hverdagsmakeuppen. Du kan bruge den alene til at skabe hele looket eller blot til at tegne yderligere brynhår. Moderne brynblyanter er langt mere præcise end tidligere! Lad os hjælpe dig med at vælge den bedste i dag. Vi har testet mange flere produkter end de her nævnte, da rangeringen kun inkluderer nogle få af dem – vi udvalgte dem med de bedste spidser, pigmenter og resultater, der holder længst muligt. Tjek dem ud og vælg den, der passer bedst til dig!

Brynblyanter – rangering. Vi præsenterer de bedste!

1. Nanobrow EYEBROW PENCIL – den bedste øjenbrynsblyant

Nanobrow-blyanten designet til nøjagtig og præcis makeup er et glimrende valg til alle øjenbrynstyper: tyk og tynd, busket og ujævn. Den findes i fire smukke, meget naturlige og raffinerede farver i neutrale nuancer som passer til enhver øjenbrynstype.  Du er sikker på at finde en farve, der passer perfekt til dig, og når du bruger den, vil du finde ud af, at det er den absolut bedste brynblyant! Vi er blevet vildt begejstrede for Nanobrow-blyanten, og vi er sikre på – som mange andre kvinder også er – at vi aldrig vil erstatte den! Nanobrow Eyebrow Pencil har modtaget tusindvis af fabelagtige anmeldelser, og den er værdsat af makeup fans. Den har en ultrafin præcis spids af den helt rigtige hårdhed, velpigmenterede farver, og den giver langtidsholdbare resultater. Den er nem og ligetil!

2. Anastasia Beverly Hills Wiz – en anbefalet brynblyant

Da Anastasia BH først dukkede op på skønhedsmarkedet, blev Brow Wiz et emne, alle talte om. Det var en af de første brynblyanter, der kom med og populariserede en udtræksspids og en spoolie, der kunne bruges til at børste det overskydende produkt ud. Overraskende nok findes produktet i 12 nuancer! Hvordan vælger du en, der passer til dig? Ja, vi er enige om, at det kan være lidt overvældende. Blyanten er stor, raffineret og har fået mange positive anmeldelser og bedømmelser online. Nogle makeupartister bruger dette produkt regelmæssigt. Det er en god måde til hurtig og nem makeup, der altid ser smuk ud.

3. Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler – en berømt brynblyant

Vi er klar over, at Rihannas Fenty Beauty er et af de mest berømte kosmetikmærker i verden. Fenty Beauty-produkter er lige så populære som grundlæggeren. Ultra Fine Brow Pencil & Style blyant er heller ingen undtagelse. Det er en god brynblyant og den findes i 14 nuancer. Dens formel er vandfast og tværer ikke ud. En innovativ tilføjelse er den padleformet børste, der er fremragende til at blande produktet, kæmme og style brynhårene. Nogle siger, at dens usædvanlige form er en fordel, andre er uenige – især dem med tyndere øjenbryn. En ting er sikkert; Takket være det store udvalg af tilgængelige nuancer til dem med rødt, blondt, brunt og sort hår, kan du være sikker på at finde det perfekte match.

4. Diorshow Brow Styler – en prestigefyldt brynblyant

Raffineret og smukt designet. Denne prestigefyldte brynblyant har en ultratynd og ret præcis spids. For mange er en udtrækkelig øjenbrynsblyant et must-have. Diorshow-blyanten diskuteres og anbefales ofte, selvom prisen langt fra er perfekt. Det er ikke sandsynligt, at spidsen går i stykker, når den presses mod huden. Producenten hævder, at produktet har subtile og meget naturlige nuancer, der passer til alle slags øjenbryn. Efter test synes vi dog ikke rigtig, at den brune mulighed er særlig neutral, da den har varme undertoner. Det er klart et bedre valg for dem med både rødbrunt hår og brynhår.

5. Benefit Cosmetics Precisely – en brynblyant, der udløser diskussioner

Benefit er et mærke, der hovedsageligt producerer produkter dedikeret til brynmakeup. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan finde masser af dem, så er Benefit, efter Nanobrow, noget for dig! Det tilbyder en bred vifte af brynstyling og pleje samt makeupfjernere. Lad os vende tilbage til blyanten: dens største fordel er dens vandfaste kvalitet. Blyanten er fremragende langtidsholdbar og holder hele dagen lang. Dette glimrende produkt har været temmelig berømt på et tidspunkt! En anden fordel er farvevarianterne – du kan endda finde en rød nuance! Selvom størrelsen er ret lille, er det en meget robust blyant, så der er ingen grund til at bekymre sig om, om den let går i stykker. Selvom dette produkt ikke er 100% perfekt, fortjener det bestemt en plads i vores rangering.

6. MAC Eyebrow Styler – en god brynblyant

Denne brynmakeup blyant har overrasket os med dens usædvanlige voksformel. Den farver brynene ret godt, og mange mennesker beskriver den kort sagt som en “god brynblyant”. Mærket tilbyder 14 nuancer, men størstedelen af de professionelle makeupartister hævder, at kun fire af dem er værd at beskæftige sig med: Fling, Lingering, Stud og Spiked. Blyanten smuldrer ikke, er vandfast, og så er den ret vanskelig at fjerne. Spidsen ligger i den blødere ende, hvilket er noget, som nogle mennesker nok lige skal vænne sig til.